Svět se baví policejním snímkem Justina Timberlakea. Strážník ho při zatýkání nepoznal

Policie zveřejnila snímek známého zpěváka po zatčení.

Justina Timberlakea zatkla policie

Policejní oddělení Sag Harbor zveřejnilo fotografii Justina Timberlakea, kterou pořídilo po jeho zatčení v Hamptons za řízení v opilosti. Policie popsala, že hudebník měl skleněné oči podlité krví. Lidé na sociálních sítích se nyní baví nově zveřejněným policejním snímkem slavného muzikanta. Podle informací magazínu Page Six policista netušil, že zatýká slavného zpěváka, protože je příliš mladý a nepoznal ho.

V úterý odpoledne obletěla svět zpráva o zatčení známého zpěváka Justina Timberlakea. O několik hodin později pak policejní oddělení Sag Harbor ve státě New York zveřejnilo snímek popové hvězdy.

ČTĚTE TAKÉ: Příští rok budeme mít jedinou show, říká kapela Mirai. Teď slaví léto s fanoušky po celém Česku

Policejní fotografie, na které má zpěvák zřetelně skleněné a červené oči, odpovídá popisu kriminalistů, upozornil server New York Post. „Jeho oči byly podlité krví, z jeho dechu byl cítit silný zápach alkoholu, měl zpomalenou řeč a chůze byla nejistá,“ napsala policie v dokumentu zveřejněném soudem.

Lidé na sociálních sítích se zveřejněnou policejní fotografií baví. „Vypadá, že mi vypláče řeku,“ píše se na jednom z mnoha sdílených obrázků, který odkazuje na slavnou písničku zpěváka Cry Me a River, což v překladu doslovně znamená „vyplač mi řeku“ a zároveň si dělá legraci z jeho skleněných očí. Některé uživatele sociálních platforem snímek pobavil dokonce natolik, že ho začali nabízet jako potisk na tričko. Řada lidí si také pohrála s photoshopem a fotografie zpěváka se teď objevuje na sociálních sítích v nejrůznějších podobách. Jeden z uživatelů sítě X z něj například udělal pravého gangstera.

Policista zpěváka nepoznal

Strážník, který zpěváka zatýkal, neměl ponětí, že zatýká popovou hvězdu. Desetinásobného držitele ceny Grammy údajně nepoznal, a to ani podle jména. „Byl tak mladý, že vůbec netušil. Nepoznal jeho ani jeho jméno,“ vyprávěl zdroj pro magazín Page Six.

Další svědek doplnil, že policista Timberlakea nepoznal ani poté, co mluvil o svých koncertech. „Justin zamumlal, že mu tohle zničí celé turné, načež se ho strážník zeptal: ‚Jaké turné?‘ Justin mu odpověděl, že světové turné,“ sdělil zasvěcenec.

Policie hudebníka zadržela, když jel z večeře v hotelu American v Sag Harbor, kde podle svědka popíjel. Timberlake ovšem podle dokumentu strážníkovi řekl, že měl jedno martini, nezvládl ovšem zkoušku střízlivosti, tedy rovnou chůzi a stání na jedné noze, dechovou zkoušku pak odmítl. Zpěvák měl být dokonce natolik opilý, že během večeře u stolu vzal nápoj jiného hosta a vypil ho, zatímco muž odešel na toaletu, popsal svědek portálu.

Člen někdejší chlapecké skupiny 'N Sync řídil nové BMW, přičemž krátce po půlnoci z pondělí na úterý nezastavil na stopce a vyjel ze svého jízdního pruhu, což bylo pro policii signálem k jeho zastavení. Po nočním zadržení stanul před soudem v městečku Sag Harbor, kde má proces podle prokuratury pokračovat 26. července. Z vazby byl zpěvák propuštěn bez kauce.

Zpěvák, který v minulosti tvořil pár s Britney Spearsovou, se k incidentu dosud nevyjádřil. Důsledky odsouzení za porušení zákonu pod vlivem alkoholu ve státě New York mohou zahrnovat pozastavení nebo odebrání řidičského průkazu, pokutu, a dokonce i potenciální trest vězení, napsal web Live Now Fox s odkazem na advokáta Jasona Basseta.

Timberlake, který již dříve přiznal, že měl v minulosti problémy s nadměrným pitím alkoholu, má podle svých internetových stránek na tento víkend naplánované dva koncerty v Chicagu a příští týden dvě vystoupení v New Yorku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vražda Victorie Velvet: Rodina promluvila. Syn české zpěvačky nastínil motiv střílejícího otce

Tagy: