Hudební fanoušci truchlí. Ve vraku auta po čelní srážce zahynul oblíbený rocker

Totální demolicí osobního automobilu skončila čelní srážka poblíž Vráblí na Slovensku. Smutek přinesl i zdejším hudebním fanouškům, protože v jednom z vraků zahynul osmapadesátiletý hudebník Ivan z tamější známé rockové kapely. Jeho kolegové si jej připomněli v emotivních vzkazech.

K nehodě s fatálními následky došlo na silnici mezi Vráblemi a Nitrou. „Z dosud neznámých příčin se zde střetla dvě vozidla Renault Thalia a Mercedes EQC,“ napsala policie v prohlášení na sociální síti Facebook. Okolnosti nehody jsou ve fázi šetření.

ČTĚTE TAKÉ: Autobus plný dětí havaroval na Vyškovsku. Šofér byl opilý, za nehodu ale zřejmě nemohl

Třiatřicetiletá řidička mercedesu byla po nehodě převezena do nemocnice. Řidič renaultu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Jak informoval portál topky.sk, za volantem renaultu, který po čelní srážce skončil zcela zdemolovaný, seděl osmapadesátiletý muzikant Ivan. Byl členem rockové skupiny Rockinson Crusoe, kde hrával na kytaru.

Stratili sme priateľa s veľkým srdcom. Kapela Rockinson Crusoe už nikdy nebude znieť tak, ako to dokázal len on. ...

Posted by Rockinson Crusoe on Friday, January 19, 2024

Nad hudebníkovou ztrátou truchlí řada jeho blízkých, kamarádů, kolegů, ale i fanoušků, kteří posílají dojemné vzkazy do nebe. „Ičko, kamaráde, odpočívej v pokoji. Včera jsme ještě hráli na kytary a dnes jsi už odešel do muzikantského nebe,“ napsal hudebník Noro Pavlis.

K tragédii se na sociální síti vyjádřila i kapela, v níž zesnulý působil. „Ztratili jsme přítele s velkým srdcem. Kapela Rockinson Crusoe už nikdy nebude znít jako s ním. Čekali jsme na něho na zkoušce, ale někdo tam nahoře nás předběhl. Věříme, že s ním bude spokojený, protože má toho nejlepšího z nás,“ napsali pozůstalí členové skupiny v emotivním příspěvku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrtelná nehoda na D1. Řidič osobního vozu fatálně chyboval během předjíždění kamionu

Tagy: