Princ Harry prolomil mlčení. Nemocným dětem v rozhovoru prozradil detaily o svém synovi

Princ Harry

Děti prince Harryho a jeho manželky Meghan jsou známé po celém světě. Detaily o jejich životě, včetně jejich fotografií, však takřka neexistují. Soukromí své rodiny si druhorozený syn krále Karla III. bedlivě střeží. Nedávno však udělal výjimku. V on-line rozhovoru s těžce nemocnými dětmi prozradil detaily o svém životě.

Rozhovor se uskutečnil s vítězi soutěže WellChild Awards 2022, jež vyzdvihuje děti, které statečně bojují s těžkými nemocemi. Princ Harry se na dálku spojil například se čtyřletým Henrym Wainesem. Ačkoliv v pořadí pátý nástupník na trůn sám žádnou nemocí netrpí, s chlapcem ho pojí nečekaný detail.

„I já se jmenuji Henry, ale všichni mi říkají Harry. Vlastně netuším proč,“ sdělil princ. V té chvíli do hovoru vstoupila matka Henryho – Shevonne. Harrymu prozradila, že svého syna s manželem pojmenovali právě po něm. A to ve chvíli, kdy zjistili princovo skutečné jméno, píše web The Sun.

Během rozhovoru se vévoda ze Sussexu dále svěřil s detailem ze svého soukromí. „Něco ti řeknu. Mluvíš úplně stejně jako můj syn Archie. Máte stejný pisklavý hlásek,“ prozradil princ. Na adresu svého tříletého syna následně doplnil, že je „velmi zaneprázdněný“. Řeč přišla také na jeho roční dcerku Lilibet. Princ prozradil, že se malá princezna teprve „učí používat svůj hlas“. Dodal, že obě jeho děti se mají skvěle.

Chlapec princi představil knihu

S celou svou rodinou princ Harry bydlí od svého odchodu od britské královské rodiny v Kalifornii. Žijí v rozlehlém sídle, které se může pyšnit šestnácti ložnicemi či devíti koupelnami. Celá rezidence manželský pár vyšla na jedenáct milionů liber. Vzhledem k tomu, že syn krále již nedostává finanční podporu od své rodiny ve Velké Británii, musí své nejbližší zabezpečit po svém.

Z toho důvodu vévoda a vévodkyně ze Sussexu dávají rozhovory, natáčí dokumenty nebo píšou knihy. Právě na téma publikací narazil princ Harry v rozhovoru s dalším výhercem, sedmiletým Tonym Hudgellem. Život byl k chlapci velmi krutý. V důsledku týrání – k němuž se jeho rodiče uchýlili v pouhých 41 dnech Tonyho života – mu byly amputovány obě nohy.

Přesto se chlapec nevzdal. Princi během rozhovoru ukázal vlastní výtisk knihy, jež se jmenuje Go Tony Go. Svěřil se, že by Harrymu publikaci rád poslal do Kalifornie. „Dobrá zpráva je, že si mé děti budou moci tvou knihu přečíst,“ dodal princ. Během rozhovoru dále prozradil, že jeho nejoblíbenější příchutí slaného „mlsaní“ jsou chipsy se solí a octem.

Tagy: