Princ Harry se od svatby s Meghan téměř nesměje. Rozvod je nemine, tvrdí bratr vévodkyně

Vévodkyně Meghan a její manžel princ Harry

Princi Harrymu prý zmrzl úsměv na tváři

Thomas Markle junior se opět pustil do své mladší sestry Meghan Markleové. Během premiéry australské televizní reality show označil vévodkyni ze Sussexu za povrchní ženu, které peníze a sláva stouply do hlavy. Meghan prý odkopla svého prvního manžela a stejný osud nemine ani prince Harryho. Její chování pak spolu s dalšími účastníky show označil za chladnokrevné.

Vévodkyně Meghan se se svým nevlastním bratrem naposledy viděla před deseti lety na pohřbu jejich babičky. „Ona se tehdy sebrala a odjela žít do Kanady. Předtím jsme si byli však blízcí,“ uvedl v australské reality show 55letý Američan.

Od té doby si sourozenci nemohou přijít na jméno. Thomas si nedá ujít jedinou možnost hodit na svou mladší sestru špínu. Již dříve ji označil za „falešnou, vyčpělou, povrchní a domýšlivou ženu“. Ona se naopak straní jakéhokoliv kontaktu a ani ho nepozvala na svou svatbu s princem Harrym. „Peníze ji změnily. Peníze a sláva jí pořádně stouply do hlavy,“ řekl Markle junior.

Meghan podle něj hodně ovlivnil její přechod ze střední třídy, ve které vyrůstala, do bohaté společnosti. „Předtím totiž neměla nic,“ řekl podle deníku Mirror Thomas Markle. Doplnil, že netuší, jak se Meghan dala dohromady s princem Harrym.

„Už ke svému exmanželovi se chovala chladně. Ten chlap se o ni staral, byla jím zbožňována. Ona však po něm prostě přešla a dala mu kopačky. Poté, co se vdala, mu poslala prstýnek poštou,“ vyprávěl Markle dalším účastníkům reality show pohnutky své sestry. Když jeden z nich označil její chování za „chladnokrevné“, tiše přikývl. „A další na řadě je Harry. Jen s tím rozdílem, že zatímco do svatby s ní se na všech fotkách usmíval, na žádné poté už ne,“ dodal.

Meghan byla poprvé provdaná za amerického filmového producenta Trevora Engelsona v letech 2011 až 2014. Pár přitom tvořili již od roku 2004. Manželství však ztroskotalo, okolnosti jejich rozchodu nejsou známé. V roce 2016 se vévodkyně v Kanadě seznámila s princem Harrym, o dva roky později se vzali. Její bratr tehdy napsal dopis, ve kterém jejich nadcházející sňatek označil za „falešnou pohádku“.

Tagy: