Princ William prozradil tajemství ze své ložnice. S Kate nespíme v posteli sami, překvapil

Princ William se svěřil se zvláštním tajemstvím. Ve čtvrtek ve škole Duchy College Stoke Climsland v Callingtonu prozradil, že v posteli s ním a s Kate spí i jejich fenka Orla.

Princ William a jeho manželka Kate se podělili o tajemství. Ukázalo se, že královský pár spí v posteli se svou milovanou fenkou Orlou, píše britský web Hello. Princ to měl říci Louise Harlandové, kterou potkal ve čtvrtek při návštěvě Duchy College Stoke Climsland v Callingtonu v Cornwallu. „William si povídal s Louise Harlandovou, která královskou rodinu potkala se svým psem Jacksem, a prozradil jí, že jeho fenka Orla spí s ním a Kate v jejich posteli,“ napsal zmíněný web.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Harryho kalifornský sen? Ovládl vlny na prkně. Do studené Anglie se nevrátí, míní fanoušci

„William řekl, že jeho pes spí v noci v posteli s ním a Kate. Do mého psíka se naprosto zamiloval. Ptal se, co je to za plemeno,“ líčila nadšeně Louise Harlandová. William podle ní komentoval, jak „měkké“ má její pes uši, a „věnoval mu spoustu lásky“.

Královská fenka Orla je členem rodiny od roku 2020, kdy se fence Jamese Middletona Luně narodilo šest zdravých štěňat, což Williama a Kate přimělo k tomu, aby si jedno z nich vzali domů. Jméno Orla přitom v kelštině znamená „zlatá princezna“, píše web Mirror.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Predátor z Británie vyhrožoval 12leté dívce, ta se zastřelila. Šíří se případy catfishingu

Tagy:
pes Velká Británie postel ložnice královská rodina Cornwall William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu společenská rubrika