Vlasy princezny Kate? I na dokonalost má vliv počasí, ukazuje fotka z návštěvy Tichomoří

Budoucí princezna Kate a princ William při návštěvě Šalamounových ostrovů v roce 2012

Princezna Kate dostává pozdravy a dary z celého světa

Princezna Kate, která nyní bojuje s rakovinou, patří mezi módní ikony. Fanoušci po celém světě obdivují především její dokonalé vlasy. Jak si ale všimla některá britská média, i lesklé a pružné kadeře princezny občas podléhají vlivu počasí. Dokazovat to mají 12 let staré fotky, kdy Kate se svým manželem princem Williamem navštívila Šalamounovy ostrovy v Tichomoří.

Během královského turné po východní Asii a Tichomoří v roce 2012, které se konalo při příležitosti oslav diamantového jubilea tehdejší královny Alžběty II., poskytla princezna z Walesu svým fanouškům velmi vzácný pohled na své „nedokonalé“ kadeře.

ČTĚTE TAKÉ: Karel III. i William zrušili své plány. K pracovním povinnostem se vrátí nejdříve v červenci

Na fotografiích pořízených během návštěvy Šalamounových ostrovů jen několik měsíců po svatbě s princem Williamem zmizel obvyklý pevný a lesklý účes Kate, všiml si britský web Express. Tváří v tvář tropickému ostrovnímu počasí účes tehdejší vévodkyně z Cambridge nabral na objemu a zvlnil se, napsal magazín Hello.

Styl princezniných vlasů se v průběhu let nikdy drasticky neměnil, místo toho se držela svých kořenů a prováděla drobné úpravy, aby šla s dobou. „Během svého působení na veřejnosti si princezna Kate upevnila pozici jedné z nejuznávanějších vlasových ikon a lidé z celého světa se inspirují jejími účesy,“ uzavřela pro Express oceňovaná kadeřnice Robyn Woodová.

Otázkou ovšem je, jak se na vlasech Kate podepíše boj s rakovinou, který princezna momentálně svádí. Podle unikajících svědectví si má princezna Kate procházet peklem. Údajně těžce snáší chemoterapii, trpí nevolnostmi a je unavená.

Stále ovšem platí, že Kate je nejoblíbenější členkou královské rodiny. Hold jí vzdal naposledy britský magazín Tatler - až překvapivým portrétem na červencové titulce. Obraz britsko-zambijské umělkyně Hannah Uzorové vyvolal vášnivé debaty. „Myslela jsem si, že je to vtip, že to někdo vytvořil pomocí umělé inteligence a záměrně vytvořil Kate ošklivou,“ uvedla pro CNN Prima NEWS zástupkyně šéfredaktora webu Expres.cz Barbora Koukalová.

Tatler ale trvá na tom, že obraz má vystihovat Catherine takovou, jaká skutečně je. „Cílem je uctít sílu a důstojnost princezny,“ stojí v prohlášení, které magazín minulý týden zaslal stanici CNN.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Poslední rozloučení s Harapesem: Suchý měl v očích slzy, po hymně zněl nekončící potlesk

Tagy: