Princezna Kate se ukázala na veřejnosti. Poprvé od skončení chemoterapie

Princezna Kate se ukázala na veřejnosti.

Kate se objevila na veřejnosti

Princezna Kate se objevila na veřejnosti – poprvé od okamžiku, kdy oznámila, že úspěšně ukončila chemoterapii. Fotografové ji zachytili v autě během cesty na bohoslužbu poblíž královského sídla Balmoral ve Skotsku. Po boku manžela prince Williama doprovodila krále Karla III. a jeho choť Camillu.

Princezna z Walesu se ukázala na veřejnosti poprvé od chvíle, kdy na začátku září oznámila, že úspěšně zakončila chemoterapii. V neděli ji mohli Britové spatřit spolu s princem Williamem při návštěvě kostela, kam doprovázeli krále Karla III. a jeho choť Camillu. Dvaačtyřicetiletá Kate již dříve popsala, že cesta k úplnému uzdravení bude dlouhá a bude jí kráčet den za dnem, píše CBS News.

ČTĚTE TAKÉ: Socha Alžběty II. je pro smích: Vypadá jako postarší paní nakupující brambory, tvrdí lidé

Ke svým královským povinnostem se Kate vrátila již před pár dny, kdy uspořádala neveřejné setkání na hradě Windsor. Kensingtonský palác potvrdil, že jde od ledna o první známku toho, že Kate opět pracuje, informuje Sky News.

Na začátku roku byla Kate nejprve hospitalizována kvůli operaci břicha, o několik týdnů později jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Z výše zmíněného setkání nezveřejnil palác žádné fotografie ani nepřidal podrobné informace. Očekává se však, že se Kate bude na veřejnosti objevovat čím dál tím častěji, a to i v doprovodu svého manžela, prince Williama, píše Mirror.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kate se vrátila ke královským povinnostem. Jen týden po oznámení o ukončení chemoterapie

Tagy:
zdraví CBS News léčba chemoterapie Alžběta II. královská rodina Kensingtonský palác Karel III. Camilla, královna-manželka William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Hrad Windsor nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika prominenti