Princezna Charlotte má rozkošnou přezdívku. Podívejte se, jak se říká členům královské rodiny

Britská princezna Charlotte dostala od svých kamarádů i rodiny několik přezdívek. Je ale jedna, kterou sama naprosto zbožňuje. „Lottie“ jí proto běžně říká i její maminka princezna Kate, napsal deník The Mirror. Není však jediná. Podívejte se na další domácká oslovení členů britské královské rodiny.

Roztomilé přezdívky si už v roce 2019 všimla influencerka Laura Ann při návštěvě irského stadionu Windsor Park, kde se setkala s princeznou Kate, uvedl britský web The Mirror. Podotkla, že Kate během konverzace s dcerou preferovala oslovení „Lottie“ před Charlotte.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední dny královny Alžběty II. Sotva uzvedla konvičku na čaj, vlastní slabost ji rozčilovala

Spolužáci princezny si pak oslovení trošku přikrášlili. Začali jí říkat „Lottie Wales“. To odkazuje na titul princezna z Walesu, který jí (stejně jako její matce) udělil král Karel. To však není jediná přezdívka, kterou si malá princezna vydobyla.

Podle slov královské korespondentky časopisu Vanity Fair Katie Nicholové říkají princezně její rodiče rovněž „princezna bojovnice“, a to kvůli její divoké povaze. Díky svému něžnému vzhledu si zase v rodině vysloužila francouzské oslovení „Mignonette“, což lze přeložit jako „roztomilá“ či „zlatíčko“.

Charlotte není jediná z rodiny, kdo má nějakou více či méně roztomilou přezdívku. Její starší bratr princ George získal unikátní přezdívku od svých spolužáků podle známé čajové společnosti – P.G. Tips, informoval web InStyle. Velmi neobvyklou přezdívku – Vombat – dostal podle listu Daily Mail také jejich otec, princ William, a to od své matky Diany.

„Vznikla, když mi byly dva roky. Tehdy jsme letěli s rodiči do Austrálie, vombat (v angličtině wombat, pozn. red.) je tamní typické zvíře a oni m tak začali říkat. Ale ne kvůli tomu, že tak vypadám nebo ano?“ popsal vznik přezdívky William.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zelený král Karel. Panovník vybavil hrad solárními panely, jeho Bentley bude jezdit na biopaliva

Tagy:
rodina Wales Princezna Charlotte královská rodina přezdívka Karel III. William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu