Případ tří zavražděných žen v Anglii: Oběti volaly o pomoc, vrah s kuší se ukryl na hřbitově

Kyle Clifford zavraždil kuší tři ženy v anglickém městě Bushey, s nejmladší obětí se měl podle médií krátce před hrůzným činem rozejít (10. 7. 2024).

Případ tří zavražděných žen v Anglii

Carol a její dvě dospělé dcery, Louise a Hannah, volaly předtím, než byly zavražděny, na tísňovou linku. Poté jedna z žen psala svému partnerovi, aby ihned zalarmoval policii. Sousedé uvedli, že z domu zaslechli děsivé výkřiky. Manželka a dvě dcery populárního komentátora BBC Johna Hunta měly být předtím, než je expřítel Louise zastřelil kuší, svázány. Pachatele objevili policisté, jak se skrývá na londýnském hřbitově. O detailech případu píše web The Guardian.

Sousedé popisují, že v úterý večer zaslechli „pronikavé výkřiky“, které ale zpočátku mylně pokládali za projevy dětí při hře. Následně si však uvědomili, že se jedná o zoufalý ženský křik. Ihned proto zavolali policii, uvádí web The Guardian.

K TÉMATU: Češka při řádění hurikánu přišla o prsty. Kosti mi čouhaly z rukou a hodiny jsem trpěla, řekla

Jenže v tu chvíli už výkřiky utichly. Krátce poté z místa utekl i 26letý pachatel, bývalý voják Kyle Clifford, který se měl podle britských médií před týdnem rozejít s 25letou Louise. Kamera umístěná na jednom ze sousedních domů ho zachytila, jak klidným krokem odchází s čímsi – připomínajícím kuši – zabaleným v bílém prostěradle v podpaží.

Jedna z žen měla během řádění pachatele zavolat na tísňovou linku a v rychlosti popsala, co se děje. Jiná členka rodiny měla napsat svému partnerovi zprávu, aby ihned zalarmoval policii, informoval web Daily Mail.

Policejní hlídky objevily po příjezdu na místo děsivou scénu. V chodbě domu našli muži zákona 61letou Carol, jež měla v hrudníku zabodnutý šíp. Ženy měly být před smrtelnou ránou z kuše svázány. Zdravotníkům i přes rychlý zásah nezbývalo než prohlásit všechny tři ženy za mrtvé.

Během středy pátrali policisté po pachateli v širokém okolí Londýna. Nalezli ho až v odpoledních hodinách v Enfieldu na severu hlavního města, kde se schovával na hřbitově mezi náhrobky. Před zadržením policisty se stačil sám zranit, údajně stejnou kuší, kterou měl ženy zabít.

Hunt, který přišel o manželku a dvě ze tří dcer, pracuje jako hlavní komentátor dostihů v rádiu BBC. Jeho pořady znají miliony lidí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tchaj-wan zaznamenal podezřelou čínskou aktivitu nad svým územím. Stíhačky mířily na loď

Tagy: