Domácí násilí u imitátora Jablonského? Třískal mi hlavou o zem, obvinila ho přítelkyně

Herečka Lucie Ottová obvinila svého partnera, známého imitátora Petra Jablonského, z domácího násilí. Pro web Expres líčila, že ji Jablonský napadl, tahal za vlasy a shodil ze schodů. Na svých sociálních sítích pak sdílela fotografie zraněné nohy a modřin. „Milovala jsem ho a byl pro mě vším. (...) Že mě celou dobu podváděl, je jedna věc, ale to, že mě brutálně napadl a kromě jiného mi třískal hlavou o podlahu, to je už moc,“ napsala k příspěvku. Imitátor obvinění odmítá, tvrdí, že Ottová přišla k jeho domu, byla agresivní, ale zranění jí nezpůsobil.

„Je mi strašně z toho, co se stalo s Petrem. Milovala jsem ho a byl pro mě vším. Teď jsem psychicky i fyzicky na dně. Bohužel alkohol v kombinaci s prášky někdy člověku zatemní mozek,“ uvádí u svého příspěvku na sociální síti Instagram Ottová.

ČTĚTE TAKÉ: Advokátka Hrdá opustila spolek Bez trestu. Na vině je její role v kauze „soudce tyrana“

Text, který má líčit její verzi událostí z konce září, doprovodila dvěma snímky svých zranění na nohou. Na jedné fotografii má sádru, na druhé zaznamenala modřiny.

Ottová pro Expres vylíčila, že k incidentu mělo dojít 28. září v obci Myslív. Vše mělo podle herečky začít tím, že se Jablonský nečekaně vrátil o den dříve ze zájezdu na Moravě. „Připravovala jsem pro něj narozeninové překvapení a nechtěla jsem mu říct, co přesně dělám. On mi tvrdil, že je doma, ale přitom nebyl. Potom mi psala žena, se kterou mě už jednou podvedl,“ sdělila.

Byl opilý a agresivní, tvrdí

Jablonský měl poté dorazit k jejich bytu, sbalit si věci a bez vysvětlení odejít. Ottová se proto rozhodla jet k jeho domu a vše si s ním vysvětlit. „Kamarád mě odvezl k jeho domu, slušně jsem zaklepala, ale neotvíral. Dům měl otevřený, tak jsem vešla dovnitř,“ pokračovala. Po vstupu do domu se však podle herečky měla situace vyostřit.

„Začal mi nadávat, že jsem dě**a a ku**a. Byl opilý a velmi agresivní. Tahal mě za vlasy, smýkal mě po zemi a nakonec mě shodil ze schodů,“ obvinila imitátora. Ve svém příspěvku na sociálních sítích píše také o tom, že ji měl Jablonský „třískat hlavou o podlahu“.

Do případu se měla zapojit také policie, kterou imitátor sám zavolal. Měl uvést, že je Ottová fanynkou, která ho obtěžuje a vnikla mu na pozemek. Podle herečky strážci zákona ale situaci nijak neřešili. „Policie vůbec nezjišťovala, zda jsem zraněná, nic nesepsali, a na konci jen řekli, že se tím nebudou zabývat. Jablonského se ptali, jestli podá stížnost na neoprávněné vniknutí na jeho pozemek,“ stěžovala si.

Podle vyjádření policie byl však incident zaevidován, ale ani jedna strana nechtěla věc řešit. „Pokud v případu vyvstanou nové okolnosti, budeme se jimi samozřejmě zabývat,“ sdělil mluvčí Michal Schön.

Verze Jablonského se od té, kterou poskytla Ottová, liší. Tvrdí, že to on odhalil nevěru své partnerky. Herečka měla k jeho domu přijít „velmi hysterická, až agresivní“. „Snažil jsem se ji dostat ze svého domu, proto jsem zavolal policii. Ta ji měla poučit, že nemá na cizím pozemku co dělat, a odvezli ji pryč,“ tvrdil imitátor.

ČTĚTE TAKÉ: Zpověď Šichtařové o domácím násilí. Se sedmi dětmi jsem utekla. Jde o kampaň, brání se Pikora

Dodal, že pokud si Ottová způsobila nějaká zranění, tak ne u něj doma. „Neříkám, že jsem ji shodil ze schodů, ale snažil jsem se ji lidsky dostat ze svého domu. Možná jsem se nechoval gentlemansky, ale neudělal jsem nic, za co bych se měl stydět. Jen jsem se bránil,“ zdůraznil. Dodal, že „Ottová je herečka a podle toho se chová“.

„Je zhrzená a vyhrožuje mi. Je pomstychtivá a chce mě zničit, ale já jsem žádný konflikt nechtěl,“ doplnil. Herečka uvedla, že na Jablonského podala trestní oznámení za napadení.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž v USA skoro umlátil šestileté dítě baseballovou pálkou, chlapec je ve stavu mozkové smrti

Tagy: