Proč otec zavraždil tři dcery a manželku a pak se zabil? Motiv německé policisty šokoval

Policie již zná motiv vraždy pětičlenné rodiny z Německa.

Policie zná motiv vraždy rodiny v Německu

Německá policie už ví, co bylo důvodem vyvraždění celé jedné rodiny v Königs Wusterhausenu u Berlína. Za smrtí tří dcer a manželky stál 44letý otec, který před sebevraždou nechal dopis na rozloučenou. Motiv je šokující, za celou tragédií stály obavy z následků kvůli použití falešného očkovacího certifikátu.

Ukázkovou a společenskou rodinu objevil v jejich domě starostlivý soused. Tomu bylo divné, že rodinu delší dobu neviděl. Poté, co vešel do domu, na něj však čekala scéna jako z hororového filmu. V jedné místnosti našel čtyři těla, v dalším pokoji objevil tělo posledního člena rodiny. Všichni měli střelné a bodné rány.

Případ místní šokoval, s rodinou nebyly problémy, a tak netušili, kdo mohl takový čin spáchat. Policisté však záhy vyvrátili možnost, že by se jednalo o vraždu s cizím zaviněním. Podezřelým se stal 44letý otec rodiny. Jak se později ukázalo, po vraždě tří dcer a manželky spáchal sebevraždu a zanechal dopis na rozloučenou.

Právě jeho obsah vyšetřovatele šokoval, zjistili totiž motiv jeho jednání. K vraždě milované rodiny se muž odhodlal z obav ze zatčení kvůli padělanému očkovacímu certifikátu své manželky. Její zaměstnavatel totiž na padělek přišel a manželé se báli, že budou zatčeni, a přijdou tak o své děti.

Již dříve německá média spekulovala, že byli členové rodiny v karanténě kvůli covidu. Jak se nyní ukazuje, pandemie sehrála v tragickém konci pětičlenné rodiny mnohem větší roli.

Tagy: