Proč se Louis na balkóně šklebil? Známý komentátor se vysvětlením strefil do Meghan

Piers Morgan si znovu rýpl do vévodkyně Meghan, když komentoval oslavy 70. výročí začátku vlády královny Alžběty II. Expert na britskou politiku také prohlásil, že vztahy v Buckinghamském paláci jsou v současnosti „mrazivé“ a „napjaté“.

Nejen Velká Británie žije pompézními oslavami platinového výročí od nástupu Alžběty II. na trůn. Členové královské rodiny se ve čtvrtek sešli na ikonickém balkónu Buckinghamského paláce, aby pokynuli davu. Někdo ale chyběl.

Neobjevila se tam vévodkyně Meghan ani její manžel princ Harry. Kontroverzní komentátor Morgan má jasno v tom, proč šlechtický tandem mezi ostatními chyběl.

„Meghan a Harry přiletěli z Kalifornie. Nevpustili je na balkón, protože nevnímají, že by plnili nějaké královské povinnosti. Všechno to dělají pro peníze od Netflixu, takže byli odstrčeni dozadu,“ rozvášnil se Morgan, který oslavy pokrýval pro stanici Fox News.

Komentátor řekl, že získal informace od zdrojů v královské rodině, podle kterých je atmosféra mezi příbuznými mimořádně „mrazivá“.

Jedinou osobou, která podle Morgana stmeluje všechny členy královské rodiny, je samotná královna. Jenže ta se kvůli nevolnosti z účasti na pátečních i sobotních oslavách omluvila.

Princ se šklebí

Jednou z nejcitovanějších událostí prvního dne všeobecného veselí byla chvíle, kdy si princ Louis, syn prince Williama a vévodkyně Kate, zacpal uši při přeletu letadel RAF. Utlumení zvukovodů doprovodil výraznými grimasami.

V návaznosti na to se internetem začala šířit řada vtipů, jejichž tvůrci polemizovali nad tím, co Louise doopravdy znechutilo. S vlastním vysvětlením přispěchal i Morgan. Podle něj byl Louis v šoku, když zjistil, že na oslavy dorazila i jeho „tetička Meghan“.

Tagy: