První fotka po tragické smrti syna. Pastrňák se s přítelkyní ukázal fanouškům

David Pastrňák

Hokejista David Pastrňák má konečně alespoň malý důvod k úsměvu. Zatímco nedávno s partnerkou Rebeccou Rohlssonovou oznámili smutnou zprávu o úmrtí syna krátce po jeho narození, teď své příznivce potěšili zamilovanou fotkou. Pastrňák popáté za sebou ovládl tradiční anketu Zlatá hokejka a překonal i legendárního Jaromíra Jágra.

Pětadvacetiletý David Pastrňák a jeho o dva roky starší partnerka konečně ukázali úsměv na tváři a podělili se o něj i se svými fanoušky na sociálních sítích (viz video). Poslední týdny přitom bok po boku čelili velké životní tragédii.

Jejich syn Viggo zemřel jen šest dní po porodu. Útočník amerického Bostonu k tomu na konci června napsal: „Máme nad námi Anděla, který se na nás dívá, a nazýváme ho Syn. Budeme tě navždy milovat.“

Pátým triumfem překonal Jaromíra Jágra

Krutá rána jejich vztah zřejmě ještě utužila a jednomu z nejlepších českých hokejistů se vede i na ledě. V sobotu popáté za sebou ovládl novinářskou anketu Zlatá hokejka o nejlepšího českého hráče jak na domácí scéně, tak v zahraničí.

Rodák z Havířova vyhrál 53. ročník jen o 20 bodů, což je nejmenší náskok od začátku jeho vítězné šňůry v roce 2017, kdy na trůnu vystřídal stále hrající legendu Jaromíra Jágra. S ním držel do letoška společně dosavadní rekord čtyř vítězství v řadě. Jágrovi se to podařilo v letech 2005 až 2008.

Tagy: