První překážka pro zamilovanou Daru? Dcera fotbalisty Nedvěda dala rázně najevo své stanovisko

Dara Rolins a Pavel Nedvěd tvoří pár

Dara a Pavel se vyjádřili na sítích

Je to láska, žádný románek. Půlroční vztah slovenská zpěvačka Dara Rolins a legendární český fotbalista Pavel Nedvěd úspěšně tajili, od pátku však šli s pravdou ven. Rolins se netají tím, jak je šťastná, vrásky na čele by jí však mohl přinést vzkaz 24leté dcery jejího partnera.

Od léta se pracovní a příjemné povinnosti v Itálii propojily. Tímto sdělením Rolins médiím potvrdila svůj půlroční vztah s poradcem prezidenta v Juventusu Turín Nedvědem. Právě v Itálii fotbalista žije. Zároveň ujistila, že se nejedná o románek, ale lásku. Svá slova následně podpořila i prvními zveřejněnými snímky na sociálních sítích, kde ji legendární fotbalista líbá na čelo.

„Sekne jim to. Hlavně, ať jsou šťastní,“ píší mnozí fanoušci zpěvačce. Někteří pár dokonce přirovnávají k postavám z úspěšného seriálu 90. let. „Beverly Hills 90210, Amanda a Steven,“ uvedl v komentáři další uživatel. Pár se však může dočíst i negativnější reakce. „Nesluší jim to, ale nebuďme závistiví, přejme jim to,“ uvedl jiný uživatel.

Rolins však překypuje štěstím. Jedná se o prvního partnera, kterého svým fanouškům představila od rozchodu se slovenským rapperem Rytmusem v roce 2018. Po vzkazu 24leté dcery fotbalisty si ale možná začne dělat vrásky. „Žádné stěhování do Čech rozhodně v plánu nemáme,“ uvedla rázně Ivana Nedvědová pro web Život v Česku.

Právě o tom, kde bude pár žít, se po zveřejnění jejich vztahu začalo spekulovat. Nejde totiž pouze o rozhodnutí Rolins a Nedvěda, ale i jejich dětí, jak připomněla Nedvědová. Slovenská zpěvačka má 13letou dceru Lauru ze vztahu s Matějem Homolou, Nedvěd má z 30letého manželství dceru Ivanu a syna Pavla. A jak dcera legendárního Čecha uvedla, děti s otcem žijí v Itálii.

Nedvěd navíc prodává luxusní byt na Malé Straně, ve kterém se měl potkávat se svou dřívější přítelkyní Lucií. Do vztahu tak zřejmě chtěl jít čerstvě rozvedený fotbalista s čistým štítem. Otázkou ale zůstává, zda se Rolins přestěhuje do Itálie, nebo bude s Nedvědem udržovat vztah na dálku.

Tagy: