Fotbalista Pavel Nedvěd tvoří nový pár se zpěvačkou Darou Rolins. Lásku tajili půl roku

Pavel Nedvěd a Dara Rolins

Legendární český fotbalista a držitel zlatého míče Pavel Nedvěd se zamiloval. Jeho vyvolenou není nikdo jiný než slovenská zpěvačka Dara Rolins, která se poprvé proslavila ve svých dvanácti letech, když po boku Karla Gotta nazpívala známou píseň Zvonky štěstí.

Podle zdroje Super.cz spolu Dara Rolins a Pavel Nedvěd tvoří pár téměř půl roku. S fotbalistou se Dara Rolins dala dohromady v Itálii, kde Pavel Nedvěd dělá v Juventusu Turín poradce prezidenta Juventusu Agnelliho a zasedá v představenstvu klubu.

„Ano, je to pravda, od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ uvedla pro Super.cz Dara s tím, že nejde jen o románek a že je ráda, že se jim to dosud podařilo utajit před médii.

Pavel Nedvěd je považován za nejlepšího českého fotbalistu, který svou kariéru začínal v pražské Dukle, poté putoval do Sparty a následně do Itálie –⁠ nejdříve do Lazia Řím a poté do Juventusu Turín. Sportovní kariéru oficiálně ukončil v roce 2009, ale jeho jméno je s klubem stále pevně spjato.

V posledních dnech i nechvalně, jelikož je vyšetřován v souvislosti s korupčním skandálem kolem přestupu hráčů v Juventusu.

Rolins srazila motorkáře

Dara Rolins má třináctiletou dceru Lauru s Matějem Homolou. V minulosti také chodila se známým rapperem Rytmusem.

I Rolins měla v minulosti co dočinění s policií. Svým autem Mercedes-Benz srazila 10. července 2010 třiašedesátiletého seniora na motocyklu a ten zraněním podlehl. V říjnu 2010 byla obviněna z usmrcení z nedbalosti s trestem od jednoho do šesti let, v listopadu 2010 bylo trestní stíhání zastaveno a v září 2011 znovu zahájeno.

V srpnu 2012 byla nepravomocně odsouzena k 26 měsícům podmíněného trestu s tříletou zkušební dobou. Proti trestu se na místě odvolala. Odvolací Městský soud v Praze v prosinci 2012 změnil rozsudek takto: 18 měsíců podmíněně s odkladem na 2,5 roku, tři roky zákaz řízení a povinnost odškodnit pozůstalé. Kvůli amnestii vyhlášené prezidentem Václavem Klausem 1. ledna 2013 jí byl podle čtvrtého článku amnestie podmíněný trest prominut a také vymazán zápis z rejstříku trestů. Povinnost zaplatit rodině odškodné a tříletý zákaz řízení tím ale dotčeny nebyly.

Tagy: