Další důkaz, že Putin trpí vážnou chorobou? Prozrazovat ho má pravá ruka

Ruský prezident Vladimir Putin se sešel s ředitelem ruské Národní gardy Viktorem Zolotovem. Probírali spolu aktuální situaci ve válce na Ukrajině. Na záběrech ze schůzky je politik značně zachmuřený a pevně se drží stolu. Web Mirror.co.uk spekuluje o zdravotních problémech.

Ruský prezident Vladimir Putin jednal s ředitelem ruské Národní gardy Viktorem Zolotovem, který ve válce na Ukrajině ztratil tisíce svých mužů. Záběry ze schůzky ukazují, že je Putin značně zachmuřený a pravou rukou pevně svírá stůl.

Britský web Mirror.co.uk spekuluje, že se tak snaží zastavit nekontrolovatelný třes rukou. Podle média totiž panuje podezření, že Putin trpí počínající Parkinsonovou chorobou.

Zolotov Putina informoval o aktuální situaci ve válce na Ukrajině. Kromě běžných frází o postupu vojsk ale zmínil i vnímání Ukrajinců. „Chtěl bych zdůraznit, že cítíme, že nás obyvatelstvo osvobozených oblastí podporuje. Uvědomují si, že bráníme jejich právo na klidný život a štěstí jejich dětí. I to je jeden z našich úkolů,“ prohlásil podle Kremlu Zolotov.

Ukrajinci ale od začátku války na celé frontě projevují velký odpor vůči ruským vojskům. Podle některých odhadů navíc Rusové přišli již o 75 000 vojáků. Přesné ztráty však nelze nezávisle ověřit.

Tagy:
válka Vladimir Putin stůl Kreml Ukrajina Rusko Prezident Ruska válka na Ukrajině Viktor Zolotov ruská invaze na Ukrajinu