Putinova milenka záhadně zmizela. Kráska měla porodit dvojčata, pak se po ní slehla zem

Olympijská šampionka Alina Kabajevová, která měla ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi porodit dvojčata a další tři děti, záhadně zmizela. Na veřejnosti se neobjevila už dva roky a ani její blízcí netuší, co s ní je. Kreml Putinův údajný románek s krásnou gymnastkou už v minulosti popřel, spekulace se ale objevují i nadále.

Kabajevová se naposledy na veřejnosti ukázala na podzim roku 2018. Červené šaty, které měla na sobě, odstartovaly fámy o tom, že je znovu těhotná. Podle zdrojů z blízkosti ruského prezidenta měla kráska v dubnu nebo květnu následujícího roku porodit dvojčata. Od té doby zůstává v utajení, napsal portál The Sun.

Putin je známý tím, že si stráží jak své, tak soukromí celé své rodiny. „Je doslova posedlý bezpečností své rodiny, je to hodně soukromá osoba. Své dvě dospělé dcery schovává pod falešnými identitami celá léta. I teď, přestože o nich občas mluví, je nikdy nejmenuje,“ popsal zdroj portálu.

Dvojčata, která měla Kabajevová porodit, přitom nejsou jedinými dětmi, které údajně s ruským prezidentem má. Pár měl zplodit dohromady čtyři nebo pět potomků. „O tom, že Alina opravdu porodila jeho děti, nejvíce svědčí právě její ukrývání,“ doplnil zdroj, který si nepřál být jmenován.

Z olympiády k prezidentovi

Alina Kabajevová se dostala do záře reflektorů už jako náctiletá, v roce 2000 získala bronzovou medaili na olympiádě v Sydney a o čtyři roky později brala v Athénách zlato. Je historicky nejúspěšnější moderní gymnastkou Ruska, přestože o šest medailí později přišla kvůli dopingu.

V roce 2004 ještě více zaujala mužskou část populace, když nafotila peprné snímky pro pánský magazín Maxim. Fotograf Michail Korolov poznamenal, že z ní sex přímo čišel. V této době se zřejmě Kabajevová poprvé setkala s Putinem – ještě ženatým, ona zase chodila s policistou. „Nemůže se sportovkyně zamilovat do policisty? Nebo dokonce prezidenta?“ prohlásila tehdy její matka Ljuba.

Spekulace se ještě prohloubily na jaře 2008, kdy ruské noviny otiskly informace o tom, že Alina a Vladimir tvoří pár a chystají svatbu. Jejich vlastník, bývalý agent KGB Alexander Lebeděv krátce nato ohlásil finanční potíže a redakce zkrachovala. Putin tehdy románek s Kabajevovou odmítl a odsoudil každého, kdo „strká nos a vlastní erotické fantazie do životů jiných lidí“.

Kabajevová jako „první milenka“

Ve stejný rok měla Alina zrušit své vystoupení v televizní show na ledě kvůli těhotenství. I tento příběh z webových stránek rychle zmizel. O rok později měla Kabajevová porodit syna, fámy přiživila cesta z Prahy do ruského Soči, kterou podnikla s dvěma nejbližšími přáteli Putina. V roce 2012 měla přijít na svět holčička a další dítě o tři roky později.

Některé zdroje tvrdí, že všichni potomci Kabajevové a Putina jsou zapsáni jako děti její sestry Lyasany. Sama se ke spekulacím vyjádřila několikrát, naposledy v roce 2014. „Všichni máme svá malá tajemství. Doufám, že se jednou drby uklidní,“ uvedla Alina v rozhovoru po olympiádě v Soči, kde se objevila se snubním prstenem. Na otázku, co to bylo za šperk, ale odpověděla, že už si nepamatuje.

Putin se v roce 2013 rozvedl s manželkou Ljudmilou, mluvčí Kremlu ale fámy umlčel s tím, že pro jinou ženu není v prezidentově životě místo. „Podívejte se na Putinův pracovní rozvrh. Uvidíte, že tam není pro rodinu místo,“ prohlásil. „Mám rád všechny ženy,“ dodal prezident. I přesto to v následujících letech vypadalo, že Kabajevová si užívá života první dámy, případně „první milenky“, jak je nazývána.

Kam žena, která byla i poslankyní Dumy za prokremelskou stranu Jednotné Rusko, zmizela, v současnosti není jasné. Podle britského portálu je to ale u krásky, která si vždy užívala pozornosti veřejnosti, minimálně podezřelé.

A složitá je situace i pro její přátele. „Je opravdu těžké zůstat v kontaktu. Musíte ale respektovat pozici, ve které je, a tak ji akceptujete a milujete. A nechcete do toho šťourat,“ uvedla kamarádka Kabajevové a také bývalá gymnastka Lyasan Utiaševová.

Tagy: