Řidič Ferrari zakončil jízdu smykem do lampy. Škoda přesáhla dva miliony korun

Škodu přes dva miliony korun způsobil jednatřicetiletý řidič, jenž neodhadl rychlost svého Ferrari a dostal se do smyku. V Karlových Varech narazil luxusním vozem do sloupu veřejného osvětlení, při nehodě se nikomu nic nestalo.

„V pátek 17. června letošního roku krátce před půl osmou hodinou ranní došlo v Karlových Varech k dopravní nehodě osobního vozidla značky Ferrari,“ informoval mluvčí karlovarské krajské policie Jan Bílek.

K té mělo dojít tak, že jednatřicetiletý řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost svého vozu a dostal se do smyku z ulice Jáchymovská směrem do Sokolovské. Následně měl vyjet mimo komunikaci a narazit do sloupu veřejného osvětlení.

Testovali ho na alkohol

„Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění,“ upřesnil Bílek. Řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, ta ale vyšla s negativním výsledkem.

„Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 2,1 milionu korun,“ doplnil policejní mluvčí. Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili na místě pokutou.

Tagy: