Říkala mu „malý tatínek“. Žena, která herce Depardieua viní ze znásilnění, promluvila

Gérard Depardieu

Další a další veřejná obvinění. Ikona francouzské kinematografie, Gérard Depardieu, je viněn ze znásilnění a dalších sexuálních útoků. Ženy proti němu nově vystoupily přímo před televizní kamerou. Zatím jediná, která na něj podala trestní oznámení, je dnes 27letá herečka. Od té doby, co ji slavný herec napadl, je prý její život peklo.

Dlouho neměla jméno, tvář, neznali jsme její věk. Charlotte Arnouldová je tou, která podala na světoznámého herce trestní oznámení – za znásilnění. „Jednou mi zavolal a ptal se, jak mi jde tanec, piano, prostě banální věci. Pozval mě k sobě, a vše bylo najednou jinak. A zbytek už jsem popsala,“ líčila žena, která herce obvinila.

Znásilnit ji měl dvakrát ve svém pařížském bytě v srpnu 2018. Na záběrech zajíždí Depardieu do obytného domu na skútru, v ženské společnosti. Arnouldová neměla obavy. Herec a její otec byli přátelé, říkala mu „malý tatínek“.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fritzl poslal mrazivý vzkaz rodině. Bestiální věznitel vlastní dcery prozradil své plány

„Vyrůstala jsem s tím, že je to blízký přítel. Byl to můj Gérard, držel mě, když jsem byla miminko, takže tu byla důvěru a úcta,“ pokračovala herečka. Trestní oznámení odložili, případ se jí ale podařilo znovu otevřít. Herec byl obviněn, odvolací soud potvrdil, že je stále stíhán. Depardieu dodnes vinu popírá.

„Bylo to na natáčení filmu Disco. Byla jsem v komparzu, podruhé v životě. Dal mi ruku na pozadí a silně zatlačil, do ucha mi pak řekl, ať s ním jdu na pokoj,“ nechala se slyšet další herečka, Hélène Darrasová. K incidentu mělo dojít v roce 2000. Darrasová tvrdí, že se divila, když nikoho jeho neslušné návrhy nepřekvapily. Kolegové jí prý říkali, že Gérard je prostě Gérard a může vše.

To monstrum znám

„Když jsem si přečetla rozhovor s Charlotte, tak mi to došlo. Já ho znám, to monstrum,“ dodala herečka. Letos v dubnu se právě Darrasová a dalších dvanáct žen k Arnouldové přidaly, viní ho ze sexuálního násilí. Ani tentokrát herec nereagoval. „Po oslovení BFM TV právník Gérarda Depardieua odmítl reagovat. Herec všechna obvinění odmítá,“ uvedla francouzská televizní stanice, která hercova právníka kontaktovala.

Gégé, jak se mu ve Francii přezdívá, je stále miláčkem publika. Je považován za bonvivána, který si život užívá se vším všudy. Mnohé překvapil až svým přátelstvím s Vladimirem Putinem a získaným ruským občanstvím. Válku ale hned v úvodu odsoudil. Prohlášení pro AFP má dodnes na svém Facebooku. „Rusko a Ukrajina byly vždy bratrské národy. Jsem proti této bratrovražedné válce,“ napsal.

Tagy: