Rodina kuchaře Dannyho zveřejnila netradiční parte. Zve v něm na „Oslavu jeho života“

Rodina oblíbeného kuchaře Daniela Korduly, který v sobotu zemřel ve věku 60 let, na sociální síti Instagram zveřejnila parte. „Byl v klidu se svou rodinou,“ píše se v něm. Danny, jak jej znají televizní diváci, přes dva roky bojoval s rakovinou a během kulinářské show Česko na grilu podstupoval chemoterapii. Fanoušky si kromě svého grilovacího umu získal díky svému nezdolnému optimismu. Rodina ve smutečním oznámení zve na „Oslavu jeho života“, jež se uskuteční ve čtvrtek odpoledne od čtyř do osmi hodin ve Spolkovém domě v Ratíškovicích.

Parte, které v pondělí rodina zveřejnila na sociální síti Instagram, je poněkud netradiční. Danny na snímku stojí oblečený v kuchařské zástěře a obklopují ho různé symboly, které mají představovat jeho oblíbené koníčky a zájmy. Kromě grilování v něm nechybí ani logo kapely AC/DC.

ČTĚTE TAKÉ: Populární herec Petr Nárožný leží v nemocnici. Po představení ve Zlíně nešťastně upadl

Rodina se rozhodla uspořádat netradiční rozloučení na Dannyho přání. „Nebude mít klasický pohřeb. Žádný nechtěl. Sejdeme se, abychom oslavili jeho život,“ napsala produkci Primy jeho žena Gilia.

V prosinci 2022 lékaři Dannymu diagnostikovali nádor na tlustém střevě s metastázemi. „Okamžitě jsem musel podstoupit operaci, kde mi upravili střevo. Mám umělý vývod, ale to je to nejmenší. Jsem onkologický pacient a co dva týdny chodím na chemoterapii,“ popsal tehdy kuchař svůj zdravotní stav v rozhovoru pro Prima Ženy. Přesto se rozhodl, že účast v pořadu Česko na grilu neodloží. Natáčení mu pomáhalo odvádět pozornost od těžké léčby.

Díky podpoře rodiny, zejména své mexické manželky Gilii a dvou dcer, dokázal zvládat náročnou léčbu i soutěžní stres. Jeho humor a pozitivní přístup ho neopustily ani během těžkých chvil, což ocenili i diváci pořadu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Dcera zpěváka Dalibora Jandy ukázala své bydlení s luxusní terasou. Dům vyměnila za byt

Tagy:
zdraví společnost rakovina Instagram pohřeb kuchař sociální síť celebrity hodnoty Česko TV Prima AC/DC umění a zábava nemoci a zdravotní potíže smrt a umírání společenská rubrika