Záhadná smrt Liama Payna: Krátce před tragédií zveřejnil video. Smál se na něm a žertoval

Liam Payne se svou přítelkyní Kate Cassidyovou

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Bývalá hvězda skupiny One Direction Liam Payne, který zemřel ve věku 31 let po tragickém pádu ze třetího patra hotelu v argentinské metropoli Buenos Aires, zveřejnil pouhé hodiny před svým úmrtím na sociálních sítích video, ve kterém mluvil o tom, co má v plánu na dovolené dělat, a společně se svou přítelkyní žertoval o tom, jak si užívají dlouhé vyspávání.

Payne zveřejnil podle portálu Sky News na Snapchatu video jen několik hodin před svou tragickou smrtí. V příspěvku mluvil o plánech na den strávený v Buenos Aires. „Dnes je nádherný den v Argentině,“ svěřoval se svým sledujícím, přičemž plánoval, že si zahraje pólo – sport, kterému se v minulosti věnoval, a o němž se s humorem zmínil, že ho „vyřadí z provozu na šest týdnů“, neboť po něm má vždy bolavá záda a krk.

ČTĚTE TAKÉ: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Video, které Payne zveřejnil, bylo sice natočeno během jeho pobytu v Buenos Aires, ale zdá se, že vzniklo několik dní před zveřejněním. Na videích se totiž objevuje i jeho přítelkyně Kate Cassidyová, která se začátkem týdne vrátila na Floridu.

V již zmíněném příspěvku Payne také poskytl svým fanouškům náhled do jejich každodenního života. Ukázal pokoj, ve kterém s partnerkou pobývali, a sdílel detaily o svých ranních rituálech. „Doslova spíme každý den až do dvanácti,“ řekla Cassidyová v pozadí, když se smáli na účet svého líného životního stylu. „Jsme ztroskotanci,“ poznamenali ve vtipu.

Zpěvák si také rýpl do své partnerky, když zmínil její plán opustit Argentinu. „Haha, ubožák, podivín,“ žertoval na její účet.

Payne byl ve videu skutečně uvolněný a optimistický, mluvil i o malbě a lásce k umění, které ho obklopovalo v hotelovém pokoji. Přiznal však, že zatím nenalezl dílo, které by si opravdu zamiloval, kromě jednoho obrazu visícího na zdi. „V tomto domě mají to nejúžasnější umění,“ řekl s obdivem.

Záhadná smrt v hotelu

Několik hodin po zveřejnění videa přišla tragická zpráva – Payne byl nalezen mrtvý před hotelem po pádu z výšky třetího patra. Okolnosti jeho smrti jsou stále předmětem vyšetřování, ale podle dosavadních informací policie neexistují známky cizího zavinění.

Zpráva o jeho úmrtí šokovala fanoušky po celém světě. O své smutné pocity a vzpomínky na zpěvákovu kariéru se nyní dělí na sociálních sítích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
smrt hotel společnost Argentina Florida celebrity hodnoty Buenos Aires Sky News Liam Payne Jonas Brothers Kate Cassidy umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika