Rozvod Evy a Vaška: Dostala vše, co generuje majetek, řekl zpěvák. Přišel i o vilu na Floridě

Rozvod Václava a Evy Ševčíkových, známého pěveckého dua Eva a Vašek, se nesl v duchu překvapivého dělení majetku. Přestože to byla Eva, kdo podal žádost o rozvod, Vašek se podle deníku Aha! zachoval velkoryse a Evě umožnil, aby si sama určila, jaký majetek si chce nechat.

Když bylo jasné, že rozvod je na spadnutí, přišel prý Vašek za Evou s nabídkou, ať si napíše, co chce, aby bylo její. „A tak jsme se také rozdělili. Dostala vše, co generuje majetek, včetně domu na Floridě a aparatury,“ svěřil se deníku Aha! hudebník.

ČTĚTE TAKÉ: Co Karla Heřmánka dohnalo k sebevraždě? Nic jí nenasvědčovalo, užíval života a hýřil vitalitou

Dohoda se tak uskutečnila mimo soudní síň, aby se předešlo dlouhým a nákladným právním sporům. „Věděl jsem, že nás jinak budou stát právníci zbytečné a nemalé peníze navíc. Takže na našem rozvodu byla vlastně hlavní otázka, kdo z nás si podá žádost. A to byla Eva, která chtěla svobodu. Já bych od rodiny nikdy neodešel,“ řekl Vašek.

Manželství hudebníci oficiálně ukončili 30. července. Vážné problémy však vztah provázely téměř rok. „Loni dvacátého devátého září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě,“ řekl zpěvák deníku Aha.

Právě na Floridě si Eva zřejmě uvědomila, že chce manželství ukončit. „V Americe dospěla, zřejmě i pod vlivem různých rádců, k názoru, že už mě vůbec nepotřebuje. Že je sólová zpěvačka a měla by se ode mě úplně odstřihnout,“ vysvětloval Vašek.

Přiznal, že rozpad manželství pro něj nebyl snadný, zejména kvůli jejich společné dceři Evě, která studuje v USA. „Jsme stále v kontaktu, ale cítím jisté odcizení. A dobře vím, že do Ameriky se už nikdy nepodívám,“ poznamenal.

Konec kariéry oznámili v červnu

Už na začátku června dvojice oznámila konec jejich společné kariéry, a to po čtyřiatřiceti letech. Důvodem měl být Václavův věk, bylo mu sedmdesát let. „Na jeviště už nechci. Dám prostor mladším,“ prohlásil.

Eva v hudební kariéře pokračuje pod přezdívkou Eva Adams. Vašek na hudbu též nezanevřel, nicméně zvažuje i další možnosti. „Dostal jsem nabídku, o které uvažuji. Pomoci svými mnohaletými zkušenostmi ze světa v naší politice,“ přiznal deníku Aha! Dříve Vašek podporoval ve volbách SPD.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bylo to temné období. Fotbalista Limberský přechází do protiútoku, chce odškodné za stíhání

Tagy: