Ruský voják se točil při znásilnění ročního dítěte, píší média. Zadržela ho policie

Natočil video, na kterém znásilňuje roční ukrajinské dítě. Ruského vojáka Alexeje Byčkova v sobotu zadržela ruská policie. Informoval o tom server The Insider s odvoláním na stanici Vot Tak. V pátek se na Twitteru objevilo vlákno s videem, na kterém Byčkov mluví o natáčení zmíněného činu.

Byčkov se odporným činem chlubil na sociální síti Telegram. Reportéři Insideru zveřejněné video viděli. Podle nich muž batole zneužíval kartáčkem na řasy.

„Tento muž zveřejnil znásilnění ročního dítěte, to si člověk pak ani nechce představovat, co dělají, když jsou kamery vypnuté,“ komentoval tento exces odborník na východní Evropu Sergej Sumlenny. Podle Insideru existuje více videí, na kterých se 25letý voják Byčkov dopouští násilí na dětech.

Zpráv o hrůzném chování ruských vojáků na Ukrajině stále přibývá. Například v Buči na předměstí Kyjeva měla ruská armáda popravit stovky ukrajinských civilistů. Některé oběti měly svázané ruce a stopy po průstřelu hlavy. Další popravení, včetně dětí, pak měli mít uřezané uši nebo vytrhané zuby. Podle svědků Rusové některé dospělé ženy i dívky před popravou znásilnili.

Stopy brutálního chování Rusů k civilistům Ukrajinci objevují i v dalších znovudobytých regionech v okolí Kyjeva.

Tagy: