Pražský The Monkey Bar posunul „opičí“ nabídku o level výš. Který kontinent si vyberete vy?
Je to sotva pár týdnů, co pražský The Monkey Bar představil nové tapas menu, které hosty bere na kulinářskou výpravu po čtyřech světadílech, na nichž žijí opice. Šéfkuchař Jakub Vyškovský tak následoval úspěšný koncept, kterého se již potřetí v řadě drží barový tým. Nejnovější „opičí“ koktejlová sestava, jež staví na odiv zajímavé ingredience daných kontinentů, bude mít oficiální premiéru 14. června na Světový den ginu.
Prosecco na piknik nebo k večeři? Zjistěte, jak se správně orientovat
Prosecco má spoustu podob, a to od rosé, přes frizzante až po nefiltrované. Jeho nezaměnitelná chuť vás dokáže doprovázet nejen při zvláštních příležitostech. Představíme vám proces výroby, ale dáme i tipy na ty nejlepší míchané drinky. Nejednoho příznivce bublinek zaujme určitě také jeho moderní historie, která sahá do 19. století.
Proč pít BIO vína a jaké jsou jejich výhody?
Vinařství VINO Cibulka sází na přírodu. A právě víra v krajinu a zdravý životní styl je vedla k tomu, aby se jako jedni z prvních vinařů u nás začali věnovat bio pěstování révy vinné a výrobě bio vína. V roce 2005 proto založili své rodinné vinařství.