Sestra vévodkyně: Meghan urazila našeho otce, její manželství s Harrym skončí rozvodem

Meghan a princ Harry směřují k rozvodu, prohlásila nevlastní sestra vévodkyně ze Sussexu Samantha Markleová. Uvedla tak po kontroverzním rozhovoru manželů s moderátorkou Oprah Winfreyovou, ve kterém Meghan mimo jiné obvinila královskou rodinu z rasismu. Samantha sestru vybídla, aby se s Harrym veřejně omluvili, a to zejména otci Thomasi Markleovi.

„Myslím, že pokud Meghan a Harry nebudou navštěvovat vztahovou poradnu a nezačnou pracovat na upřímnosti, skončí jejich manželství rozvodem,“ prohlásila Samantha v rozhovoru na webu TMZ a dodala, že oba by se měli začít omlouvat všem, které během interview s Oprah Winfreyovou na americké televizi CBS poškodili.

K rozchodu prý dojde ve chvíli, kdy Harry přestane své manželce důvěřovat. Samantha varuje, že mezi Harrym a Meghan pak „nastane opravdu tvrdý boj“, kdy nedojde k vzájemné dohodě – o budoucnosti manželů rozhodne, kdo si najme kvalitnější právníky.

Otci opravdu ublížila

V rozhovoru mluvila vévodkyně Meghan o rasistickém chování rodiny během jejího těhotenství se synem Archiem. Královská rodina si podle ní nepřála, aby se Archie stal princem, protože panovaly obavy, „jak tmavá může být jeho pokožka, když se narodí“, řekla Meghan, jejíž matka je černoška.

Vévodkyně dále tvrdila, že nastaly chvíle, kdy pomýšlela na sebevraždu. Podle Samanthy těmito i dalšími výroky pohoršila zejména jejich otce Thomase. Ten vystoupení své dcery už odsoudil. „Hádám a doufám, že jen někdo položil hloupou otázku – může to být takhle jednoduché. Někdo prostě položil hloupou otázku a nemusí být hned totální rasista,“ uvedl s tím, že by se celá záležitost měla prošetřit.

Napáchala škody na muži, který jí dal neuvěřitelný život

Podle Samanthy, která je po diagnostikování roztroušené sklerózy na invalidním vozíku, Meghan otci opravdu ublížila. „Napáchala hodně škody na muži, který jí dal neuvěřitelný život. Rodiče své děti vždy milují, ale ona si toho neváží,“ pokračovala v kritice vévodkyně její nevlastní sestra.

Samantha se už dlouho netají tím, že vůči své sestře nechová velké sympatie. Jednou o ní dokonce prohlásila, že trpí „narcistickou poruchou osobnosti“. Meghan během rozhovoru, který se řeší nejen ve Velké Británii, nadále prohlásila, že svou sestru vlastně nezná a byla vychovávána jako jedináček.

„Nevím, jak může říct, že se neznáme a že byla jedináčkem. Máme společné fotografie. Jak mě tedy může neznat?“ rozčílila se Samantha a společnými snímky z roku 2008 vyvrátila tvrzení, že se sestry více než dvě desetiletí neviděly.

Deprese není omluvou, Meghan se nemůže povyšovat

Samantha také nesouhlasí s tvrzením, že Meghan měla během svého pobytu v zázemí královské rodiny sebevražedné myšlenky. „Deprese není omluvou pro to, aby se mohla nad ostatní povyšovat a ty, kteří jí vadí, odstranit ze svého života,“ opřela se Samantha do vévodkyně a zopakovala, že omluva od manželů by měla přijít nejen britskému národu, ale zejména otci, který se „musí dívat na špatné chování své dcery“.

Reakce na kontroverzní rozhovor s Harrym a Meghan se různí. Zatímco v Americe většinou oslavují odvahu páru, v Británii píší o špinění monarchie.

Tagy: