Slováček o napjaté atmosféře v rodině: Anička s mámou téměř nemluví. Stále věřím na zázraky

Saxofonista Felix Slováček v rozhovoru pro Blesk svěřil, že v jejich rodině panuje napjatá atmosféra. Jeho dcera Anička Slováčková, která bojuje se zákeřnou rakovinou, se totiž vyhýbá komunikaci se svou matkou Dagmar Patrasovou. Na vině podle něj mohou být problémy Patrasové s alkoholem.

„Já jsem s Aničkou v pohodě, voláme si, scházíme se, říkáme si co a jak. S mámou nekomunikuje skoro vůbec,“ přiznal Slováček v rozhovoru pro deník Blesk. Nemocná zpěvačka se zřejmě vyhýbá matčině společnosti, aby se nevystavovala zbytečnému stresu, který jejímu zdravotnímu stavu neprospívá.

ČTĚTE TAKÉ: Bendig odkládá koncert v O2 universu. Sen mu zřejmě zhatil exces s moukou na Slavících

„Hlavně chci Aničce popřát hodně štěstí, protože bez toho to prostě nevybojuje. A ona je bojovnice, takže věřím, že se k tomu přikloní i něco shora. Věřím na zázraky,“ řekl slavný hudebník.

Dagmar Patrasová měla v posledních letech pod vlivem alkoholu dvě autonehody a několikrát skončila v nemocnici s poraněním hlavy, které si přivodila po pádu.

Slováček doufá, že v těžkém období, kdy se jejich dcera léčí se zákeřnou rakovinou, Dagmar Patrasové „svitne“, bude se svým problémem něco dělat a vyhledá odbornou pomoc. „Myslel jsem, že přijde a řekne: Aničko, já ti udělám radost, ať to nemáš v životě tak těžké, půjdu za panem doktorem poradit se. Ale ne,“ povzdychl si Slováček. Přiznal, že neví, jak problém své ženy dál řešit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Slováčková. Prozradila, kde bere energii

Tagy: