Byla to moje chyba, řekl o nehodě na motorce Ben Cristovao. Zveřejnil i fotky zranění

Ben Cristovao na brněnském majálesu v roce 2024

Ben Cristovao k nehodě na motorce

Zpěvák a zápasník Ben Cristovao měl v pátek nehodu na motorce. Jak nyní přiznal na sociálních sítích, byla to jeho vina. V příspěvku také zveřejnil fotografie svých zranění a také zničeného telefonu.

„Ben měl nehodu na motorce. Čekali jsme celou noc, po sérii vyšetření jsme byli ubezpečeni, že hospitalizace nebude nutná, takže je v domácím léčení, pod dozorem a čekáme, jak se to vyvine,“ řekl webu iDnes.cz zpěvákův manažer Lukáš Rychtařík.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kytarista Vartecký se pochlubil fotkou nové přítelkyně. Anna K mu poslala emotivní vzkaz

Sám zpěvák ve středu večer na svých sociálních sítích zveřejnil podrobnosti. „Vyboural jsem se na motorce, byla to moje vina, nikomu jinému jsem neublížil,“ napsal Cristovao. Dodal, že podrobnosti původně nechtěl zveřejňovat, jelikož motorky už tak nemají nejlepší PR, co se týče bezpečnosti. „Cestu si to našlo stejně, tak budiž,“ uvedl.

V příspěvku zároveň poděkoval dalším účastníkům provozu a lékařům. „Chtěl bych poděkovat lidem, co v tunelu zastavili provoz před mou nehodou, pohotové a milé záchranné službě i všem na urgentním příjmu ve FN Motol, že mě perfektně prohlédli, vyčistili rány a sešili do krásy,“ napsal zpěvák.

Zároveň se ještě jednou omluvil účastníkům Pojezfestu, že kvůli své chybě nezvládl v sobotu dorazit. Zpěvákovi Adamovi Mišíkovi pak poděkoval za to, že za něj zaskočil na poslední chvíli.

Přiblížil také svůj zdravotní stav a plány na další vystoupení. „Momentálně nemůžu ještě sedět ani ležet na zádech, ale dáme matraci do většího auta a do vyprodaných Karlových Varů v sobotu přijedu na břiše, i kdyby cokoli, a mega se na vás těším,“ sdělil Cristovao.

Dodal, že s motorkou samozřejmě nepřestane. „Naopak jsem o tuto zkušenost lepší jezdec a hned, jak se dohojím, nastupuju pracovat na chybě, kterou jsem udělal,“ popsal zpěvák.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Fialová a Tománková si zamilovaly Itálii. Moderátorky prozradily, na co u moře nabírají sílu

Tagy: