Rakovinou trpící princezna Kate se ozvala fanouškům. A mnohé z nich znepokojila

Princezna Kate se poprvé od diagnózy ozvala fanouškům.

Princezna Kate má rakovinu

Princezna Kate se poprvé od zveřejnění své diagnózy ozvala fanouškům. Prostřednictvím děkovné karty rozeslané Kensingtonským palácem vyjádřila vděčnost za příval podpory, kterou jí lidé vyjadřují. Příznivci královské rodiny si nicméně všimli znepokojivých detailů. Na kartě například chybí princeznin podpis. Upozornily na to zahraniční weby.

Manželka prince Williama, která se před nedávnem svěřila světu, že jí byla diagnostikována rakovina, dostala od královských fanoušků mnoho pohlednic. Nyní princezna Kate odpověděla svým fanouškům na přání k brzkému uzdravení děkovnými kartami, upozornil server Sky News. Poděkování za milé vzkazy rozeslal Kensingtonský palác.

ČTĚTE TAKÉ: Nejoblíbenějším členem královské rodiny je princezna Kate. Určitá skupina ji ale nemá ráda

„Děkujeme za milé přání poslané Její Výsosti princezně z Walesu. Vašeho pozorného gesta si velmi vážíme,“ je napsáno na kartě.

Palác porušil tradici, fanoušci se zlobí

Kensingtonský palác obvykle rozesílá děkovné pohlednice jménem prince a princezny z Walesu při zvláštních příležitostech. Například, když dostanou přání k narozeninám, výročí svatby či ke státním svátkům, jako jsou třeba Vánoce, připomněl magazín Hello!

Zvyklostí u rozesílání pohlednic je, že společně s děkovným textem se přikládá i fotografie. V tomto případě však palác tradici porušil, protože součástí karty žádná fotografie nebyla. Například začátkem tohoto roku, když William a Kate rozesílali poděkování fanouškům za přání hezkých svátků, přiložili rodinný snímek z Vánoc 2023, který pořídil módní a portrétní fotograf Josh Skinner.

Ačkoli mnozí příznivci Kate byli z pohlednice velmi nadšení, našli se i tací, kteří se nad dopisem z Kensingtonského paláce pozastavili. Nejenže se jim nelíbí chybějící fotografie, všimli si absence podpisu princezny.

„Toto je děkovná karta, kterou podle Kensingtonského paláce posílá Kate Middletonová? Žádný podpis, žádné nadepsané jméno? Nic,“ nechápala na sociální síti X fanynka, která se přiklání k teorii, že video, v němž princezna oznámila zdrcující diagnózu, bylo vytvořené umělou inteligencí.

Princezna Kate se po šokujícím oznámení dočasně vzdala panovnických povinností a v současné době podstupuje preventivní chemoterapii kvůli dosud neznámému typu rakoviny. Kdy se vrátí ke královským povinnostem, záleží podle paláce na jejím zdravotním stavu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Král Karel III. s Camillou oslavili výročí svatby. Lásku Britů si královna nakonec získala

Tagy:
nemoc rakovina poděkování královská rodina Kensingtonský palác Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton