Meghan už Kate nikdy nepotřebuje vidět, říká expert. Místo rodině se věnuje propagaci džemů

Meghan Markleová představila světu první produkt, který prodává pod svou novou značkou American Riviera Orchard, a tím je jahodový džem. Zatímco se vévodkyně ze Sussexu plně věnuje novému byznysu, špatné vztahy s britskou královskou rodinou ji zřejmě moc netrápí. Markleové by dokonce ani nevadilo, kdyby svého švagra, prince Williama, a jeho manželku Kate už nikdy neviděla, řekl zdroj pro magazín OK!

Princ Harry se připravuje na cestu do Spojeného království, kam má zavítat v rámci letošního ročníku Invictus Games. Harry by se během návštěvy Británie rád setkal a usmířil s princem Williamem i jeho manželkou Kate Middletonovou, protože i jeho zasáhlo oznámení, že princezně z Walesu byla po operaci břicha diagnostikována rakovina. Nicméně velké královské usmíření se zřejmě vůbec nelíbí Meghan Markleové.

ČTĚTE TAKÉ: Princ William poprvé od oznámení rakoviny Kate vyšel mezi lidi. Syna vzal na fotbalový zápas

Obává se, že Harry bude svého rozhodnutí litovat. „V hloubi duše ví, že Harry chce vztah napravit, zprávy o Kate ho přiměly k většímu odhodlání to zkusit. Meghan se však domnívá, že je Harry naivní a že Williamovi se stále nedá věřit. Děsí se, že z něj zase udělá hlupáka a jen ho využije,“ uvedl zdroj obeznámený s poměry v královské rodině pro magazín OK!

Vévodkyni ze Sussexu by údajně ani netrápilo, kdyby se se svou švagrovou a švagrem už nikdy nemusela setkat. „Meghan by nevadilo, kdyby se s Williamem a Kate už nikdy neviděla,“ pokračoval zasvěcenec s tím, že Markleová hraje do karet fakt, že mezi jejími dětmi a Georgem, Charlotte a Louisem není žádný vztah.

Meghan Markleová podle zahraničního magazínu nechce, aby se ona i její manžel princ Harry znovu trápili. Dosud totiž nemůže královské rodině odpustit, čemu ji a jejího partnera vystavili, a že se za to ani nikdy neomluvili. Píše o tom také zpravodajský web The Mirror.

Věnuje se jahodovým džemům

Místo toho, aby se Meghan zabývala urovnáním vztahů s britskou královskou rodinou, zaměřila se na svoji novou značku American Riviera Orchard, kterou představila světu v polovině března.

Nyní, po měsíci od spuštění oficiálního webu, Markleová ukázala, který produkt uvede jako první na trh. Jedná se o jahodový džem. Vévodkyně jej zaslala na ochutnání padesáti influencerům, mezi nimiž byla například i módní návrhářka Tracy Robbinsová.

Zatím si jahodový džem z portfolia Markleové vysloužil jen samou chválu. „Je naprosto skvělý. Nevím, jestli se vůbec s někým o ten džem podělím,“ okomentovala v instagramovém příběhu návrhářka, která je manželkou Briana Robbinse, generálního ředitele Paramount Pictures a Nickelodeon.

Bývalá herečka mohla najít inspiraci u svého tchána, krále Karla III. Ten začal v 90. letech minulého století prodávat výrobky, mezi které patřil i džem z hrabství Cornwall, upozornil britský deník Daily Mail.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Král Karel III. s Camillou oslavili výročí svatby. Lásku Britů si královna nakonec získala

Tagy:
Velká Británie princ Harry Meghan Markleová Meghan Markle královská rodina marmeláda Invictus Games Montecito Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton American Riviera Orchard