Dramatický krok hvězdy Pobřežní hlídky: Eggertová si oholila vlasy, čeká ji náročná léčba

Hvězda kultovního seriálu Pobřežní hlídka se rozhodla udělat razantní krok. Nicole Eggertová, která bojuje se zákeřnou rakovinou, si oholila vlasy. Celý proces natočila a emotivní video pak umístila na sociální síť. Herečka se tak rozhodla učinit proto, že ji čeká náročná léčba, při které by postupně o vlasy přišla, čemuž chtěla předejít.

Rozhodnutí oholit si vlasy přišlo dva měsíce poté, co se v lednu Nicole Eggertová svěřila s děsivou diagnózou veřejnosti. Herečku v blízké době čeká operace, během níž se lékaři nádor pokusí odstranit. Následně podstoupí chemoterapii a ozařování, což by postupem času stejně vedlo ke ztrátě vlasů. V současné době hvězda Pobřežní hlídky netuší, zda se nemoc dále rozšířila, napsal britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Otazníky okolo princezny Kate přiživují konspirační teorie. Návštěva trhů vyvolala další

Představitelka Summer Quinnové z oblíbeného seriálu Pobřežní hlídka se při holení vlasů natočila a záběry pak umístila na sociální síť. „Uzdravení možná nespočívá ani tak v tom, že se změníme, ale v tom, že si dovolíme být takoví, jací jsme,“ napsala k emotivnímu videu na Instagramu. S holením zadní části jí pomáhala dvanáctiletá dcera Keegan, upozornil magazín People.

O den později pak herečka, která v kultovním seriálu zazářila po boku Pamely Andersonové, sdílela první selfie s oholenou hlavou. Na snímku leží na nemocničním lůžku, má na sobě černé brýle, pod ústy roušku a na hrudi připevněnou infuzi.

Rakovina prsu ve druhém stádiu byla Eggertové diagnostikována začátkem prosince 2023 poté, co v říjnu přibrala zhruba 25 kilogramů a pociťovala velké bolesti v levém prsu. Zprvu se domnívala, že prochází menopauzou, později se to však vyvrátilo. Dvaapadesátiletá herečka podstoupila mamografické vyšetření a tři biopsie, což potvrdilo její nejhorší předtuchy. Od lednového oznámení také přiznala, že lékaři u ní zjistili další rakovinné bujení v lymfatických uzlinách.

„Srdce se mi zastavilo, najednou jsem nic neslyšela, všechno se zhroutilo. Jmenuje se to invazivní kribriformní karcinom. Je velmi vzácný. Samovyšetření, to vám říkám, za to bych si nakopala. Měla jsem je dělat už dřív. A také kdybych neměla implantáty a měla svá menší, přirozená prsa, jsem si jistá, že bych to pocítila mnohem dříve,“ cituje Daily Mail Nicole Eggertovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Samovyšetření prsou může včas odhalit rakovinu. Jak na něj?

Tagy: