Exfotbalista Limberský ukázal luxusní bydlení a vánoční výzdobu. Jaký má letos stromeček?

David Limberský s manželkou Lenkou a dcerou Lilien

Rodina Limberských a jejich Vánoční bydlení

Fotbalista David Limberský se svou půvabnou manželkou Lenkou a rozkošnou dvouapůlletou dcerou Lilien jsou na blížící se svátky připraveni. Redakci CNN Prima NEWS nechali nahlédnout do svého království, ukázali, jakou letos zvolili vánoční výzdobu, a prozradili, jak u nich bude vypadat Štědrý den.

David Limberský s manželkou Lenkou se předvánočním shonem nenechávají rozhodit. U nich doma obvykle vše probíhá v klidu. „My jsme oba pohodáři, nějak to nehrotíme. Nazdobíme domeček, manželka obývák a stromeček. Máme několik vánočních dekorací, které té celkové vánoční atmosféře také dodají jisté kouzlo,“ prozradil David.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zpěvák Richard Müller nemá Vánoce rád. Zmínil své největší přání

„Stromeček máme vyzdobený na americký způsob, to se nám líbí. Letos jsme zvolili červeno-zeleno-zlatou barvu, tu jsme ještě neměli. Nedá se říct, že bychom se jinak při vánoční výzdobě něčím inspirovali. Je to spíše o pocitu, o tom, co se nám líbí,“ doplnila Lenka.

Do úklidu se zapojuje i fotbalista

Dům s dispozicemi 8+kk má 350 metrů čtverečních, prostorný domov už má ale rodina Limberských kompletně vánočně vyzdoben a prošel i velkým předvánočním úklidem. „Protože je ten barák docela velký, tak máme i jednu paní, která nám s úklidem pomáhá. Musím říct, že v poslední době se zapojuje i David,“ uvedla Lenka. „Jak se u mě přehoupla ta čtyřicítka, tak mě ten úklid začal bavit. Je to pro mě relax,“ potvrdil David.

Většinu dárků už mají nakoupenou. Jejich dvouapůlletá dcera Lilien redakci CNN Prima NEWS prozradila, že by si letos pod stromečkem přála omalovánky a hračky, o něž si napsala Ježíškovi. „Na tohle jsem trochu flink, dárky pro všechny děti (David Limberský má z prvního manželství syna Davida a dceru Natálii, pozn. red.) a pro naše rodiny, nakupuje manželka. Já vždycky na poslední chvíli nakupuju dárek pro Lenku,“ přiblížil fotbalista. „Takže všichni pod stromečkem budou něco mít až na mě,“ rozesmála se manželka někdejšího plzeňského fotbalisty.

Jakou má tradici na Štědrý den?

S cukrovím a štědrovečerní večeří si manželé starosti dělat nemusí. „Je o nás dobře postaráno. Tchyně s tchánem nám napečou cukroví a udělají i bramborový salát s kaprem, takže to máme docela na pohodu,“ vylíčil David Limberský, který má o Vánocích i jednu tradici.

„Dopoledne vždycky odejde na bowling a vrátí se až je všechno hotové. Já ráno pustím dceři pohádky a nasáváme tu vánoční atmosféru. Mezitím se to snažím připravit tak, aby to bylo hezké pro všechny. Máme tu manželovy děti, letos tu budou i moji rodiče, manželovi rodiče, takže nás bude plno. Jsme velká rodina,“ uvedla Lenka. Mezi nejoblíbenější vánoční pohádky patří v rodině jednoznačně Tři oříšky pro Popelku.

„Já se na Vánoce těším, mám je rád se vším, co k tomu patří. Celý rok nejím bramborový salát, ale jak začnou svátky, jsem schopný jíst řízek se salátem klidně dvakrát, třikrát denně. Rozhodně se nešetříme, ale když pak v lednu koukám na tu váhu, tak to je vždycky velmi špatná podívaná," přiznává bývalý profesionální sportovec.

Tagy: