Skandál ze křtu desky Michala Davida nekončí. Ondráček z potyčky viní jeho ženu, chce peníze

Hudebník Roman Ondráček se prostřednictvím videa umístěného na sociální síti vyjádřil ke kauze, která se odehrála na křtu desky hitmakera Michala Davida. Ondráček řekl, že situaci řeší s právníky a policií, přičemž veškerou vinu svalil na Davidovou. Také podotkl, že kvůli situaci přišel o lukrativní pracovní nabídku.

„Všechno už řeším s mým právníkem a i přes policii. Vidím, co bulvár předvádí. Ale to je v pořádku, taky chce být z něčeho živej. Marcele Davidové jsem žádnou pěstí nebouchnul, v životě bych to ani neudělal,“ řekl někdejší člen skupiny Těžkej Pokondr Roman Ondráček v úvodu téměř hodinového videa, které sdílel jeho kamarád Martin Majer na sociální síti.

ČTĚTE TAKÉ: Kapavku jsem neměl 50 let, pochlubil se Jan Saudek. Focení prý „zapomněl“ a jen maluje

Odkud bylo video pořízené, není jisté. Po skandálu, který se odehrál na křtu desky Funky 2 Michala Davida, informovala manželka Ondráčka Nina, že její choť je duševně nemocný. Zároveň potvrdila, že hudebník byl svěřen do péče profesionálů. „Roman se už odborně léčí, nepotvrdím kde, potřebuje klid,“ uvedla Ondráčková pro Blesk.cz. Souvislost s alkoholem vyloučila.

Přišel o kšeft

Kvůli účasti na křtu ale Ondráček podle svých slov přišel o skvělou pracovní nabídku. „Michal mi poslal pozvánku s tím, že doufá, že dáme Rakeťáka. Dohodli jsme se na termínu 20. listopadu. A asi za týden jsem dostal milou nabídku od BMW, jestli bych jim moderoval akci,“ vysvětlil s tím, že kšeft odmítl kvůli křtu.

Krásnou půl noc přátelé a kamarádi, Přiznám se ,že nahrát tohle video byl pro mě velký oříšek. Video ma přes 5GB!! Každopádně slíbené video v kterém je vyjádření našeho milovaného Romana (RAKEŤÁKA)je zde!!! Respektujte prosím Romana názor na jakékolik jeho názory ať na politické názory tak i k celému incidentu který proběhl!!!!!! Romana si velice vážím a je to pro mě srdeční záležitost. Zde je jediné jeho video vyjádření ,které zde je. Každý at si udělá svůj obrázek o všem. Já svůj mám a velice si vážím Romana ,že mi dal tu možnost tohle vyjádření zveřejnit. Proto zde všechny prosím o slušné vyjadřování!!!!! Krásný večer ❤️❤️❤️ A tobě Romeo děkuji kamaráde. Přátelé prosím o sdílení ať se toto video dostane všude!!!! Moc děkuji Martin

Posted by Majer Martin on Thursday, November 23, 2023

Půjčil si na pohřeb

Dále promluvil o sebevraždě bratra, na jehož pohřeb si musel půjčit právě od Davida. „Můj bráška letos v dubnu spáchal sebevraždu, protože už měl, chudák, taky deprese a bylo mu 65. Skočil z desátého patra, nechtěl, aby se o něho někdo staral. V té době jsem musel platil hodně věcí. Poprosil jsem Michala, jestli by mi nepůjčil 50 tisíc, abych se mohl s Jirkou důstojně rozloučit,“ nastínil.

„Jsme kamarádi 35 let, teda byli jsme,“ pronesl a doplnil, že o půjčení peněz nesměla vědět hitmakerova manželka Marcela.

Ze všeho viní Davidovu manželku

Na křtu se odehrál slovní konflikt mezi Ondráčkem a Davidovou manželkou Marcelou. Michal David následně očekával od svého blízkého přítele omluvu, místo toho se však bývalý člen hudební skupiny Težkej Pokondr ve videu opřel do Marcely Davidové. Podle slov Ondráčka právě ona zakázala společný duet Rakeťák, ke kterému nakonec přesto došlo.

„Dva dny před křtem mi Michal namluvil hlasovou zprávu o tom, že se s agenturou dohodli, že se náš společný hit Rakeťák nehodí a nebudeme ho zpívat. Jenže jsem mluvil s agenturou a oni mi potvrdili, že o tom nic nevědí. Takhle mi došlo, že to zakázala Marcela Davidová,“ prozradil. Davidová se prý nejspíše obávala, že na sebe Ondráček strhne veškerou pozornost.

Zároveň ho namíchlo, že po něm divně koukal Lukáš Pavlásek. „Máme spolu kamarádský vztah. Ale cítil jsem, že mu Marcela řekla, aby mě stáhl z pódia. Vyzval jsem ho, aby se uklidnil,“ uvedl.

„Pak přišel security, který mě drsně z pódia vyvedl. Docela mě to bolelo, protože mi dal lehkou ránu do žeber a řekl, ať vypadnu,“ vzpomínal a dodal, že nechápal, proč vlastně na křest dorazil. „Všechno to stálo za prd,“ zmínil a zdůraznil, že rozhodně nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných návykových látek. To si koneckonců myslel i David. „Je mi hrozně líto, co se tam stalo. Původně jsem myslel, že Roman jen trošku přebral,“ prozradil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS hudebník známý díky hitům jako například Non stop či Děti ráje.

„Byl jsem naštvaný, zklamaný a vynervovaný. Marcela za mnou potom přišla, měl jsem ve skleničce džus a ona mi dala pěstí. Pak mi dala pěstí ještě jednou. Džus mi vylila na košili. A řekla mi, že jsem vše zkazil,“ popsal Ondráček situaci. „Možná mě nenávidí, ale je mi to jedno. Jde jí více o peníze než o Michalovo zdraví,“ myslí si Ondráček. „Za pět minut přišlo sedm bodyguardů, kterým bylo líto, že mě musí vyvést. Marcela jim nařídila, aby mě vyhodili,“ uzavřel s tím, že ho Davidová chce zničit.

Podle Michala Davida trpí Ondráček vážným onemocněním. „Dozvěděli jsme se, že je duševně nemocný. On sám přiznal do médií, že má bipolární poruchu, což je docela těžká nemoc,“ řekl na CNN Prima NEWS populární český zpěvák.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Detaily zatčení manžela modelky Makarenko. Znásilněné mělo být 16 let, sex měli muži natáčet

Tagy:
video Michal David křest vyjádření duševní porucha Roman Ondráček Marcela Davidová