Den, kterého se Anistonová 20 let obávala. Proč se na Perryho pohřbu držela stranou?

Účast na posledním rozloučení se zesnulým hercem Matthewem Perrym byla obzvlášť náročná pro jeho kolegyni ze seriálu Přátelé Jennifer Anistonovou. Během obřadu se držela stranou a s ostatními takřka nekomunikovala. S Perrym si byla velmi blízká a dlouhá léta ho podporovala v boji se závislostmi.

Na páteční pohřeb Perryho dorazila Anistonová mezi prvními, držela se však stranou. „Bylo to shromáždění na úrovni,“ sdělili přihlížející médiím. Až později se podle svědků Anistonová objala se svými hereckými kolegy z Přátel Lisou Kudrowovou, Courteney Coxovou, Davidem Schwimmerem a Mattem LeBlancem, píše web Mirror.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Poslední rozloučení s Perrym: Kolegové z Přátel skrývali slzy za brýlemi. Kdo nesl rakev?

Herci oblékli černé oděvy a měli nasazené sluneční brýle. Perry, který byl nalezen mrtvý ve vířivce ve svém domě v Los Angeles, se ještě před smrtí v rozhovoru svěřil, jak velkou mu byla Anistonová oporou v boji se závislostí.

ČTĚTE TAKÉ: Matthew Perry si před smrtí nebral servítky. Umělý vývod? Výkaly jsem měl až za ušima

K emotivnímu prohlášení došlo v době, kdy Perry vydával své memoáry s názvem Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. Právě Anistonová herce konfrontovala se skutečností, že se utápí v alkoholu a měl by s tím něco dělat. „Představte si, jak byl tento moment nepříjemný,“ sdělil tehdy Perry reportérce Diane Sawyerové. „Byla to ona, kdo mi nejčastěji nabízel pomocnou ruku. Víte, jsem jí za to opravdu nesmírně vděčný,“ doplnil.

Proč se Anistonová držela na pohřbu stranou ostatních? Možné vysvětlení nabídl její přítel webu Daily Mail. „Nezáleží na tom, jestli zemřel v důsledku podivné nehody nebo zda jeho smrt souvisela se závislostí. Pro Jennifer to byl den, kterého se dvacet let obávala. Vždy chtěla Matthewovi pomoci, jak jen může – bylo to pro ni prioritou,“ dodal zdroj.

Tagy: