Poslední rozloučení s Perrym: Kolegové z Přátel skrývali slzy za brýlemi. Kdo nesl rakev?

V tichosti a kruhu nejbližších se rodina rozloučila s hercem Matthewem Perrym.

Rozloučení s Perrym

Šest dní poté, co byl 54letý herec Matthew Perry nalezen mrtvý ve vířivce ve svém domě v Los Angeles, uspořádala jeho rodina soukromý pohřeb. Pozvání dostali pouze nejbližší, včetně pětice herců z Přátel. K věčnému odpočinku byl „Chandler Bing“ po hodinovém obřadu v pátek 3. listopadu uložen na losangeleském hřbitově Forest Lawn.

Jennifer Anistonová, Lisa Kudrowová, Courteney Coxová, David Schwimmer a Matt LeBlanc. Pětice seriálových hvězd si poslední rozloučení s milovaným kolegou a přítelem nenechala ujít, píše web People. Všichni byli oděni v černé, na očích měli nasazené slunečné brýle.

Zpráva o úmrtí Matthewa Perryho byla pro svět velkou ranou:

„Anistonová přišla mezi prvními. Držela se stranou. Tohle je shromáždění na úrovni,“ sdělil pro web Daily Mail jeden z přihlížejících.

Hřbitov, kde Perry spočinul, se nachází naproti studiím Warner Bros. – právě tam se deset sezón natáčel seriál Přátelé. Perry, který se podstatnou část života potýkal se závislostí, byl uložen po boku dalších hollywoodských hvězd, herců Paula Walkera, Brittany Murphyové nebo filmového komika a scenáristy Bustera Keatona.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední rande 24 hodin před smrtí? Matthewa Perryho okouzlila záhadná brunetka

Soukromého rozloučení s Perrym se zúčastnili také jeho rodiče. Matka Suzanne Morrisová nedokázala zadržet slzy, doprovázel ji i hercův nevlastní otec, novinář Dateline Keith, ten spolu s dalšími přenášel rakev. Nechyběl ani biologický otec umělce John Perry.

Rozloučí se i fanoušci?

Hodinovou bohoslužbu měla zakončit interpretace písně Petera Gabriela „Don't Give Up“, která obsahuje text: „Žádný boj už nezbývá, nebo to tak vypadá. Jsem muž, kterého všechny sny opustily. Změnil jsem tvář, změnil jsem si jméno. Ale nikdo tě nechce, když prohraješ.“

„Jediné oko nezůstalo suché. Teklo mnoho slz, ale bylo i hodně smíchu. Mluvili jen blízcí přátelé a rodina,“ dodal další přihlížející pro Daily Mail. Perry byl uložen do rakve z tmavého dřeva. Po obřadu před kostelem postával dav černě oděných truchlících. Není jasné, zda si kostel pro své poslední rozloučení vyžádal sám Perry, nebo tak učinila rodina. Stejně tak není známo, zda se uskuteční ještě druhé, veřejnosti přístupné, rozloučení.

Tagy: