Momoa si našel krátce po oznámení rozvodu novou lásku. Pochlubil se fotkami hvězdné krásky

Herec Jason Momoa, který se do paměti televizních diváků zapsal nejen díky filmu Aquaman, se na sociální síti pochlubil snímky s novou partnerkou, a to jen pouhé čtyři měsíce poté, co oznámil rozvod s Lisou Bonetovou. Jeho novou láskou je herečka Adria Arjonaová. Jejich vztah také potvrdil pro magazín People zdroj z blízkého okolí obou herců.

Letos v lednu herec Jason Momoa a Lisa Bonetová oznámili, že se po osmnácti letech rozvádějí. Jejich manželství skončilo, avšak oficiálně budou prohlášeni za rozvedené až 9. července 2024, upozornil v lednu web People. Představitel Aquamana si už však mezitím našel novou lásku.

ČTĚTE TAKÉ: Šok pro Scarlett Johanssonovou. Umělá inteligence zneužila můj hlas, tvrdí herečka

V pondělí, necelých pět měsíců po oznámení rozvodu, sdílel Momoa na sociální platformě Instagram několik fotek ze své cesty po Japonsku, kde ho doprovázela právě půvabná dvaatřicetiletá Portoričanka, která zazářila například ve snímcích Vrah naoko nebo 6 underground: Tajné operace, kde si zahrála po boku Ryana Reynoldse, upozornil portál ABC News.

„Japonsko, jsi splněný sen, který mi vyrazil dech. Jsme vděční za všechny, kteří nám otevřeli své domovy, za vzpomínky s novými i starými přáteli, za další úžasné dobrodružství s mojí láskou,“ okomentoval nově zveřejněné fotky.

Přestože ještě Momoa není ani rozvedený, už se chlubí s novou partnerkou. Na jednom ze snímků jsou na večeři s několika dalšími lidmi, přičemž herec Arjonaovou objímá. Na další fotce pár pózuje na pláži s širokým úsměvem, napsal web TMZ.

V novém vztahu jsou údajně oba spokojení a nejedná se o krátkodobé poblouznění. „Záleží mu na ní. Jejich láska je skutečná. Ona je na něj hodná, milá a upřímná stejně jako on. Má skvělý smysl pro humor a cítí se vedle ní příjemně. Vzájemně se přitahují,“ nastínil zdroj z jejich blízkého okolí pro magazín People.

Jason Momoa, který mimo jiné také zazářil v akčním filmu Rychle a zběsile 10, se dal dohromady s Lisou Bonetovou v roce 2005, připomíná agentura AP. Momoa je o 12 let mladší než Bonetová, stejný věkový rozdíl ho nyní dělí i s novou partnerkou s tím rozdílem, že nyní je v páru tím starším on.

Své ano si Momoa s Bonetovou řekli v roce 2017, na svět společně přivedli dva potomky, dceru Lolu a syna Nakoa-Wolfa. Pro herce se jednalo o první manželství. Bonetová se vdávala podruhé. Mezi lety 1987 a 1993 byla manželkou populárního hudebníka Lennyho Kravitze, s nímž má i dceru, herečku Zoë Kravitzovou.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Spor Hanychové a Soukupa o dceru skončil. O den dříve padl verdikt i v procesu s Prachařem

Tagy: