Plastická královna má nový cíl. Kromě gigantických rtů a prsou chce i rekordní lícní kosti

Jak sama přiznává, propadla plastickým operacím. Poté, co si Bulharka Andrea Ivanová nechala zvětšit rty i prsa do rekordních rozměrů, chystá se na další zákrok. Zaměřit se chce na lícní kosti, informuje web New York Post. Ačkoliv názory na takovou proměnu se různí, díky svému vzhledu získává na popularitě.

Bulharka Ivanová, která si získala pozornost díky svým rekordním rtům, se nyní zaměřila na další část svého těla. Chce největší lícní kosti na světě, píše web New York Post. Díky zásahům chirurgů si získala tisíce sledujících na instagramovém účtu.

ČTĚTE TAKÉ: Alkohol, drogy i poruchy příjmu potravy. Jak se dnes daří bývalým dětským filmovým hvězdám?

„Nemám ráda nudný obyčejný vzhled a jsem příznivcem obrovských tvarů a výstředních krásek,“ popsala pětadvacetiletá Bulharka. Jen za úpravu lícních kostí prý už utratila přes 1 900 dolarů, tedy téměř 43 tisíc korun.

Aplikovat si musí několik injekcí

Svou proměnu v živou Barbie začala fanatička do plastické chirurgie v roce 2018, kdy si poprvé začala píchat injekce do rtů. „Zatím jsem podstoupila čtyři injekce kyseliny hyaluronové do lícních kostí, během týdne podstoupím další dvě,“ uvedla Ivanová.

Kvůli procesu hojení se pak prý musí až tři dny vyhýbat silnému tlaku na obličej. Část operace zvětšení tváří zaplatí prý z peněz, které vydělala dražbou polibků na Instagramu. Dostal je ten, kdo nabídl nejvíc.

Zmíněnou úpravou však ještě nekončí. „Plánuji spoustu nových zákroků na svém obličeji a nové zvětšení prsou s ještě většími silikonovými implantáty,“ popsala. Ivanovová však zároveň přiznala, že několik klinik jí odmítlo provést zákrok s tím, že by mohla zemřít.

Tagy: