Hvězdu seriálu Hrdinové zasáhla tragédie. Kličkova expřítelkyně přišla o milovaného bratra

Americkou herečku Hayden Panettierovou, která se proslavila rolí v seriálu Hrdinové, zasáhla tragédie. Zemřel její mladší bratr. Osmadvacetiletý Jansen se stejně jako ona věnoval herectví a dabingu. Společně se objevili před kamerou ve filmech Rychlý Stripes či Dobrodružství na letadlové lodi. Smutnou zprávu oznámil web TMZ.

Mladší bratr slavné herečky byl v neděli nalezen mrtvý u sebe doma v New Yorku. „Policie zatím neuvedla příčinu smrti, předem ale vyloučila možnost, že by šlo o cizí zavinění,“ napsal web TMZ. Podle deníku Daily Mail 28letý umělec bojoval s úzkostmi a měl sklon k depresím.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední fotografie před smrtí. Mistr světa zemřel v 50 letech, nemoc ho změnila k nepoznání

„V poslední době prožíval těžké kariérní období a táhlo ho to mnoha směry,“ sdělil nejmenovaný zdroj britskému médiu. „Jeho sestra je k neutišení. Považovala ho za svého nejlepšího přítele. Byl to milý kluk, ale žil na hraně,“ doplnil známý rodiny.

Panettiere se poprvé objevil na televizních obrazovkách už v šesti letech, kdy si zahrál v dětském komediálním seriálu Stevensovi bodují. Ve filmu Rychlý Stripes či Dobrodružství na letadlové lodi vystupoval po boku své starší a úspěšnější sestry. Talentovaný herec se věnoval také dabingu. V animovaném snímku Doba ledová: Obleva propůjčil hlas nosorožci Ronaldovi. Jeho poslední rolí byl Robin, kterého ztvárnil v roce 2022 ve filmu Láska to nebyla.

Panettiere byl držitelem bakalářského titulu ze soukromé univerzity ve Spriengfieldu.

O dceru pečuje Kličko

Panettierová se k bratrově smrti dosud nevyjádřila. Sama má za sebou několik náročných let. Potýkala se se závislostí na lécích a alkoholu, což ji v roce 2018 přivedlo k rozhodnutí nechat dceru Kayu žít na Ukrajině s jejím bývalým partnerem, někdejším boxerským šampionem Vladimirem Kličkem. „Od chvíle, kdy jsem se probudila, jsem se třásla, mohla jsem fungovat jen po požití alkoholu. Poslat Kayu pryč byla ta nejtěžší věc, jakou jsem kdy musela udělat. Ale chtěla jsem jí být dobrou mámou, a to někdy znamená nechat někoho jít,“ řekla magazínu People.

Po čtyřech letech, kdy si dala pracovní pauzu, byla letos ohlášena její role v šestém pokračování série Vřískot.

Tagy: