Krásná jako princezna. Dcera Žilkové ukázala fotky z dovolené, fanouškům vyrazila dech

Kordula v sobě ideální geny pro modeling nezapře.

Žilková tráví čas na závodišti v Chuchli

Šestnáctiletá dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického si své soukromí střeží. Na sociálních sítích sice ukáže čas od času pár střípků ze svého života, ty ale po několika hodinách mizí. Teď však Kordula udělala výjimku a pochlubila se fotografiemi z dovolené ve Španělsku. Během chvíle nasbírala stovky lajků.

Zatímco instagramový profil nejstarší dcery Žilkové Agáty Hanychové se fotografiemi jen hemží, její nejmladší dcera Kordula o svém soukromí dává vědět jen zřídka. Doposud sdílela snímky jen v instagramových stories, které však po 24 hodinách mizí. Teď se ale rozhodla ukázat více a na svém profilu zveřejnila několik fotek z dovolené. V komentářích si okamžitě vysloužila spoustu chvály. „Princezna, krásná jsi,“ psali jí například lidé pod příspěvkem.

Fotografie Stropnická pořídila během dovolené v Barceloně. Na snímcích je zachycena na balkoně svého španělského domova a má na sobě krátké džínové šortky, místo trička má přes hrudník uvázaný šátek a rozpuštěné vlasy. „Sluší ti to Kordulko, jako vždy,“ pochvalovali ji další. Svým fanouškům Stropnická vyrazila dech už před několika dny, kdy ve stories zveřejnila fotografii z pláže jen v plavkách a ukázala štíhlou postavu.

Modeling nebo herectví? Ani jedno

Kordula stejně jako její starší sestra Agáta podědila krásu po své mamince, a tak není překvapením, že už teď dostává nabídky dělat modelku. Zatím je ale prý všechny s díky odmítá. „Kordulce hodně pomáhám. Dávám všem agenturám kontakt na mě, takže ji vlastně pasu. (Smích) Ale školu nic nenahradí a ona naštěstí moc dobře ví, že vzdělání je pro ni to nejdůležitější. Ale myslím, že jinak mi v ségře roste velká konkurence a že je dokonce zlobivější než já,“ prozradila o ní deníku Blesk Agáta Hanychová, která se stala v roce 2005 druhou vicemiss ČR.

Kordulu zřejmě neláká ani umělecký svět, ve kterém se díky svému hereckému talentu proslavili její rodiče.

Největší láskou Stropnické jsou totiž zvířata. Studuje Střední školu jezdectví a dostihového sportu, každý den jezdí na koních a o víkendech po závodech. „Já si najdu něco svého,“ odpověděla zmíněnému deníku na dotaz, čím by se jednou chtěla živit. Modeling ani herectví to prý rozhodně nebudou.

Tagy: