Těhotnou Burešovou zaplavily nenávistné zprávy. Jsem citlivá, napsala a dala haterům radu

Herečka a zpěvačka Eva Burešová byla jednou z osobností, které vystoupily v rámci galavečera nadačního fondu Spolu na draka v Obecním domě v Praze.

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová teprve před pár dny oznámila, že s kuchařem Přemkem Forejtem očekávají přírůstek do rodiny. V pondělí pak na svém instagramovém profilu poděkovala fanouškům za podporu i gratulace. Přiznala ale také, že jí chodí spousta nenávistných zpráv. Své fanoušky proto požádala o laskavost.

„Moji milí sledující, děkujeme vám za krásné komentáře. Moc si toho vážíme a máme radost, že tu radost máte i vy. Jsem ráda, že už je to venku a já se tak s vámi budu moci dělit o různé postřehy z tohoto druhého požehnaného stavu, který prožívám,“ napsala na Instagramu Burešová.

Své fanoušky také uklidnila, že o oblíbenou postavu v seriálu ZOO rozhodně nepřijdou. „Seriál natáčím dál, dvojčátka nečekáme, pohlaví nezveřejníme… alespoň zatím ne. Názory se mění. Uvidíme,“ pokračovala.

V závěru příspěvku pak věnovala několik řádků zvláštní prosbě. „Poprosím vás některé o trochu úcty k tomuto stavu i k mé osobě. Nikoho jsem nikdy nenutila, aby mě měl rád, a tak mě trochu mrzí zprávy, které dostávám, jakoby tomu tak bylo. Je naprosto v pořádku mě nemít rád, ale nemyslím si, že je potřeba mi psát tolik zlých zpráv. Jsem ráda, že jsem… Jsem citlivá a dojatá. Zkuste to prosím omezit a jednoduše dát ‚nesledovat‘ či ‚zablokovat‘ u mého profilu. Bylo by to fér,“ požádala Burešová.

Už několik týdnů se v médiích spekulovalo o tom, že je těhotná. Oblíbená herečka si však dávala na čas a zprávu se rozhodla oznámit až tuto neděli. „Nejsem člověk, který zveřejňuje všechny věci o svém soukromí okamžitě. Já bych to zveřejnila, ráda se pochlubím jakoukoliv hezkou novinou, ale až si budu jistá, že je všechno v pořádku. Tak to bylo i s tím vztahem, kdy jsme oba ještě chtěli čas,“ vysvětlila v rozhovoru pro Showtime Burešová.

Na hatery se vykašlete

„Samozřejmě tady vznikla taková lež, která kolovala bulvárem. Prý jsem to neřekla ani v práci. Ale v práci to věděli samozřejmě první a odtamtud bohužel ta informace utekla do bulváru,“ přiznala.

„Volají ti v osm ráno v druhém měsíci a pokládají otázky, na které odpovědi ani nevíš, protože to je extrémně citlivá doba a žena nikdy neví, jestli se to podaří. Taková informace se neříká bulváru a kolikrát se ve třech měsících neříká ani rodině,“ vysvětlila.

A přestože Burešová dostává i negativní zprávy, většina fanoušků jí pogratulovala a popřála jí i miminku hodně zdraví. „Na hatery se vykašlete, maminka v očekávání má být v klidu. Chápu, že je vám líto, co vám některé osoby napíšou, ale bohužel se vždycky nějaký blbec najde. Užijte si tento krásný stav a pěkně se rozmazlujte,“ vzkázali Burešové fanoušci.

Tagy: