Madonna prolomila mlčení, z nemocnice popsala svůj zdravotní stav. Nechci nikoho zklamat, říká

Americká zpěvačka Madonna se prostřednictvím sociální sítě ozvala fanouškům a ujistila je, že bude v pořádku. Primárně se chce soustředit na svůj zdravotní stav, svým příznivcům ale slibuje, že se brzy vrátí v plné síle. Prozradila také, jak to bude s jejím nadcházejícím turné.

Po delší době mlčení se konečně Madonna ozvala fanouškům. V úvodu příspěvku na sociální síti všem poděkovala za podporu v těžkých chvílích. „Děkuji vám za pozitivní energii. Cítila jsem vaši lásku,“ vzkázala.

„Jsem na cestě k uzdravení a jsem neuvěřitelně vděčná za všechna požehnání v mém životě,“ pokračovala slavná hudebnice, která byla v červnu ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče kvůli bakteriální infekci. Přiznala, že její první myšlenka po probuzení v nemocnici směřovala k jejím dětem.

„Moje druhá myšlenka byla, že nechci zklamat nikoho, kdo si koupil vstupenky na mé turné. Také nechci zklamat lidi, kteří se mnou v posledních měsících neúnavně pracovali na vytvoření mé show,“ dodala s tím, že teď se bude soustředit především na svoje zdraví. Zároveň fanoušky ujistila, že se na pódia vrátí hned, jak to bude možné.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela legenda hudebního průmyslu. Vizionář a člen síně slávy objevil Madonnu i Talking Heads

Čtyřiašedesátiletá ikona měla zahájit turné 15. července ve Vancouveru, kvůli zdravotnímu stavu ale musela začátek turné odložit. V příspěvku fanouškům nastínila, jak to s jejími koncerty bude. „Současným plánem je přesunout severoamerickou část turné a začít v říjnu v Evropě,“ uvedla.

Blízký zdroj ze zpěvaččina okolí pro magazín US Weekly potvrdil, že se její zdravotní stav zlepšuje každým dnem. „I když se Madonna těší, že se co nejdříve vrátí do práce, bere své zotavení vážně. Nechce nic uspěchat, zaměřuje se především na zdraví. Cítí se sebejistě a každým dnem je jí lépe,“ tvrdí.

Interpretka byla hospitalizována 24. června, jak tehdy potvrdil její manažer Guy Oseary. Po několikadenním pobytu na jednotce intenzivní péče byla propuštěna domů. Její rodina se kvůli vážnému stavu připravovala na nejhorší.

Tagy: