Meghan se už těší na miliony. Chystá podpis luxusní smlouvy, má být jako Kim Kardashian

Vévodkyně Meghan se podle zahraničních médií chystá podepsat s módním domem Dior smlouvu, která by z ní udělala jednu z nejbohatších hvězd Hollywoodu. Kontrakt jí může přinést desítky milionů dolarů.

Královský pár se o zdroj svých příjmů bát nemusí, a to i přes to, že před několika dny spolupráci s vévodou a vévodkyní ze Sussexu ukončila streamovací platforma Spotify. V Los Angeles již kolují zvěsti, že se Meghan chystá podepsat smlouvu s francouzským módním domem Dior.

DÁLE ČTĚTE: Modelka Šeredová si vzala dědice Fiatu. Vdavkám na Sicílii předcházel bujarý večírek

„Pokud k tomu dojde, nikdo si už nebude pamatovat, že její malý hloupý podcast byl po jedné sezoně přerušen,“ uvedl zdroj pro britský Daily Mail.

Manželka prince Harryho se propagací Dioru může zařadit po bok světových hvězd, jako jsou například zpěvačka Rihanna nebo herečka Jennifer Lawrence. Za jeden příspěvek by měla dostávat až 200 tisíc liber, což je v přepočtu asi 5,5 milionu korun. Podle odborníka na značky a kulturu Nicka Eda, citovaného webem DailyMail, by Meghan ve výdělcích konkurovala Kim Kardashianové.

Oblečení od Dioru nosí už roky

Meghan smysl pro módu rozhodně nechybí. Dokazuje to i fakt, že nemá vlastního stylistu a to, co nosí, si pečlivě vybírá sama, jak píše magazín Newsweek.

O tom, že vévodkyně ze Sussexu má módní značku Dior v oblibě, není pochyb. Kousky od Dioru jsou součástí jejího šatníku už roky, vždyť je vynesla na mnoho významných královských událostí. V šatech světoznámé značky dorazila například na 100. výročí založení Royal Air Force nebo na událost oslavující 70. výročí nástupu královny Alžběty II. na trůn.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Trávníček vysvětlil svůj odchod z veřejného života. Ostře se pustil do „mediálních teroristů“

Tagy: