Na pohřeb Hlaváčové dorazila i první láska její dcery. Bářin exmanžel Dvořák naopak chyběl

Viktor Preiss, Ivan Trojan a Dagmar Havlová drželi stráž u rakve.

Zemřela Jana Hlaváčová

Poslední rozloučení s Janou Hlaváčovou, které se konalo v Národním divadle, kde s manželem Luďkem Munzarem prožila nejkrásnější umělecká léta, bylo plné emocí, dojetí a slz. Dorazil i herec Martin Stránský, první velká láska její dcery Barbory Munzarové. Naopak herec a dabér Jiří Dvořák, s nímž má Bára dceru Aničku, se pohřbu nezúčastnil.

První velkou láskou Barbory Munzarové byl její herecký kolega Martin Stránský. Seznámili se během angažmá v plzeňském Divadle J. K. Tyla a prožili spolu několik let. Jejich cesty se nakonec rozdělily. „Proč nám to nevyšlo? Je to už hodně dávno… Ale když to řeknu jednoduše, možná, že tomu napomohl Barčin odchod do Prahy. Ale je nesmysl svalovat ten rozchod pouze na to. Těch věcí, které ho zapříčinily, bylo daleko víc,“ prozradil redaktorovi CNN Prima NEWS Martin Stránský.

Rozešli se v dobrém a dodnes je pojí přátelský vztah. I proto Stránský přišel dát poslední sbohem její mamince Janě Hlaváčové, k níž vzhlížel, stejně jako k jejímu muži Luďku Munzarovi. Doprovod mu dělal divadelní kolega Josef Nechutný.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Utajovaná dcera Jany Hlaváčové pracuje jako strážník městské policie. Život v ústraní jí vyhovuje

Nečekaný rozvod po sedmi letech

Naopak první manžel Báry Munzarové, herec a dabér Jiří Dvořák, na pohřbu chyběl. Brali se v roce 2002, kdy se jim narodila dcera Anna a začali žít ve vile společně s jejími rodiči Janou Hlaváčovou a Luďkem Munzarem. Po sedmi letech však přišel nečekaně rozvod. O jeho příčinách se hodně spekulovalo. Ani jeden z nich ale konkrétní nebyl. „Jde o rozvod dohodou. Bylo to vyústění jistých okolností a událostí, už nešlo žít pod jednou střechou. Nejvyšší prioritou je pro nás dcera Anička. S Bárou v této souvislosti vycházíme, to je nejdůležitější,“ uvedl tehdy Jiří Dvořák pro MF DNES.

Manželský slib si vyměnili před Hlaváčovou a Munzarem

Podle některých médií za rozpadem manželství stála jeho záliba v alkoholu a časté návraty domů až nad ránem. Jiné informace hovořily o tom, že se Munzarová zamilovala do hereckého kolegy Martina Trnavského, s nímž se seznámila během natáčení nekonečného seriálu, kde spolu hráli milenecký pár. Že by to byl důvod rozvodu, ale herečka odmítla.

V Martinu Trnavském našla Barbora toho pravého muže. Po desetileté známosti se v roce 2018 tajně vzali. Manželský slib si vyměnili doma na zahradě rodinné vily za účasti Jany Hlaváčové a Luďka Munzara. Dodnes spolu mají krásný vztah. Na pohřbu byl Martin Báře velkou oporou. Po celou dobu ji držel pevně za ruku a pomáhal překonat bolest.

Tagy: