Nečekaná radost. Hokejista Bednář s modelkou Hadašovou budou mít třetí dítě, prozradili pohlaví

Hokejista Jaroslav Bednář a Lucie Hadašová oznámili radostnou novinu.

Hokejista Bednář s modelkou Hadašovou čekají třetí dítě

Redakce Showtime má exkluzivní radostnou zprávu. Hokejová legenda Jaroslav Bednář s manželkou Lucií Hadašovou čeká třetího potomka. A vypadá to, že za pár let bude mít český národní tým hokejovou posilu.

Bednář a Hadašová spolu mají již dvě dcery, zatím. Čekají třetího potomka, pohlaví prozradil sám hokejista. „Kluk. Měl jsem obrovskou radost, jsme strašně rádi, že se k nám štěstí opět otočilo. Momentálně žijeme v euforii,“ líčil redakci Showtime Bednář. Jak následně uvedl, třetí potomek již v plánu nebyl. „Vyšlo to tak, jak to vyšlo, ale plánované nebylo,“ pokračoval.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Matka schovávala syna před světem 14 let. O jeho existenci se úřady dozvěděly náhodou

Zpočátku nechtěl ani vědět, zda bude mít třetí holčičku, nebo prvního chlapečka. „Nicméně máme tak super holky, které si strašně užívám, že ve finále mi bylo jedno, jestli to bude kluk, nebo holka. Ano, mám radost, že to bude kluk, ale pro nás je podstatné, aby miminko bylo zdravé a dělalo nám radost,“ zdůraznil.

Starší dcera se chtěla odstěhovat

„Pro mě to bylo překvapení. Není mi už úplně málo, ale není mi ani moc. Když se narodí mimčo, bude mi 37. A v plánu to nebylo. Už jsme si pořídili pejsky a v létě přišla i štěňátka. Takže jsme si říkali: ,Hezké období.‘ Ale že by přišlo mimčo, to jsme nečekali. Ale jsem ráda, protože třetí těhotenství si užívám úplně jinak než předtím,“ svěřila se modelka Hadašová.

Redakci prozradila i to, jak na překvapivou zprávu reagovaly dcery. „Starší se chtěla odstěhovat, mladší se těší. Denisa je už v pubertálním věku, bude jí třináct, až se mimčo narodí, a je hrozně vtipné, že i termín porodu vychází kolem jejích narozenin. Takže dostane jakoby živý dárek,“ smála se. Třetí potomek by se měl narodit za tři měsíce. „Vypadám, že už budu rodit, ale zatím jsem v šestém měsíci,“ doplnila Hadašová.

U porodu hokejista chybět nebude. Jak následně doplnil, strach o svou manželku nemá. „To spíše o sebe. Jsem stejně těhotný jako Lucka, nabral jsem asi pět kilo. Musím hlídat sám sebe. Lucka o sebe perfektně pečuje,“ konstatoval.

Ačkoliv s redakcí pořadu Showtime manželé mluvili při nákupu výbavičky, do výběru věcí Bednář nemluví. „Nechávám to na Lucce, nemám na to vkus. Je důležité, aby byl kočárek pohodlný, mohl jsem s ním do parku a hned s ním neuvízl. Zbytek nechávám na manželce,“ dodal s poznámkou, že kočárek a další věci pro miminko pořizují v zelené barvě.

Tagy: