Týral mě a vodil si k nám milenky. Jak Bartošová vzpomínala na vztah se Sepéšim?

Petr Sepéši byl první velkou láskou Ivety Bartošové

TOP STAR magazín 2017 (17) - Iveta Bartošová vzpomínka

Navenek působili jako ideální dvojice a pro mnohé představovali vzor. Zpěvačka Iveta Bartošová s kolegou Petrem Sepéšim kdysi tvořili nejen úspěšné pěvecké duo, ale i milenecký pár. Jak na vztah žena, která 29. dubna před osmi lety spáchala sebevraždu, vzpomínala?

Dlouho se mělo za to, že láska populární dvojice byla zalitá sluncem, jak se ale na základě pozdějších slov Bartošové ukázalo, realita mohla být úplně jiná. Sepéši se se zpěvačkou seznámil na jihlavské soutěži Mladá píseň. Vytvořili umělecké duo a začali společně vystupovat. Úspěch se dostavil v podstatě okamžitě.

Jejich zamilované songy Knoflíky lásky nebo Červenám se staly hity a katapultovaly je na hudební výsluní. Na pódiu mezi nimi fungovala dokonalá chemie a symbióza, což si časem přenesli i do soukromí. Našli si podnájem a začali spolu žít. „Byla to moje první láska. Zbavil mě panenství a znamenal pro mě úplně všechno. Byl nesmírně citlivý a hodný. Rozuměli jsme si jako lidi, ale i pracovně. Patřili jsme k sobě,“ popsala Bartošová v knize Neměla jsem se narodit.

Zamykal mě v koupelně

Zatímco ona prý brala vztah velmi vážně, Sepéši si podle jejích slov užíval po celou dobu přízeň fanynek. V době, kdy s Bartošovou bydlel, dokonce přivedl prodavačku Marii z pražského obchodního domu do jiného stavu. Syn Petr se narodil až po Sepéšiho smrti. Zpěvačka v knize přiznala řadu problémů. „Týral mě. Vodil si k nám do pokoje i milenky. Já protestovala, a tak mě třeba zamkl v koupelně. Milovala jsem ho, ale bylo to náročné. Říkal, že si nemůže pomoct. Plakal a stále opakoval, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se a odprošoval. Pořád jsem si myslela, že ho změním, zkoušela to vydržet,“ líčila.

Sépeši o údajných mileneckých aférách veřejně nikdy nemluvil.

Sebevraždu spáchala ve stejný den, kdy Sepéši tragicky zemřel

Vztah, který trval dva roky, nakonec ukončila Sepéšiho tragická nehoda. Po návratu z turné po Sovětském svazu v roce 1985 se rozjel za maminkou do Aše. Na železničním přejezdu u Františkových Lázní však nedal pozor a vjel přímo pod vlak. Zemřel v pouhých pětadvaceti letech. Dnes už by díky svému jedinému potomkovi byl dědečkem...

Toto neštěstí Bartošovou silně poznamenalo. Celý život se potýkala s depresemi a labilitou a útěchu hledala v alkoholu a uklidňujících lécích. „Když Petr zemřel, na nějaký čas jsem úplně vzdala život,“ přiznala v knize zpěvačka, která svůj život ukončila v roce 2014 skokem pod vlak. Sebevraždu načasovala na 29. dubna. Sepéši přitom tragicky zahynul rovněž 29. den v měsíci. Jen to nebylo v dubnu, ale v červenci. Oba našli smrt na kolejích…

Tagy: