Pikantní dohra rozchodu Kolečka s Vignerovou. V nové show vystupují jako nerozlučný pár

Petr Kolečko a Aneta Vignerová v show Můj muž to dokáže

Kolečko a Vignerová hráli v show dokonalý pár

Už pár dní víří vody šoubyznysu zprávy o rozchodech slavných – i ten mezi scenáristou a režisérem Petrem Kolečkem a modelkou Anetou Vignerovou. Pikantní na celé kauze je to, že v zábavní show Můj muž to dokáže, kterou brzy odvysílá Prima, se tihle dva prezentovali jako pár, který nikdo nerozdělí.

Petr Kolečko a Aneta Vignerová spolu ještě před pár týdny fungovali, a to přímo před televizními kamerami. Scenárista vtipkoval, že Anetu zaujal díky fyzické kráse. „Samozřejmě je krásný. A vtipný,“ potvrdila sama modelka.

Jenže člověk míní a život mění. A tak Petr Kolečko vyměnil Anetu Vignerovou za sexy zrzku a hvězdu Prima seriálů Denisu Nesvačilovou. „S Denisou to je opravdu velmi čerstvé. Mimořádně si rozumíme, nicméně jakkoli to vypadá, rozhodně ona není důvodem našeho rozchodu s Anetou,“ odmítl už dříve spekulace Kolečko.

„Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ doplnila Nesvačilová.

Aneta Vignerová to ale vidí jinak. „Každý domácí problém se řeší hlavně doma a ne v jiné posteli, tím to celé pro mě končí. Vidím to jako zbabělost chlapa,“ prohlásila.

Petru Kolečkovi se kdysi nevydařilo ani manželství, ze kterého má dva syny. Aneta Vignerová v minulosti chodila například s fotbalisty Michalem Zemanem, Tomášem Ujfalušim nebo hudebníkem Davidem Krausem.

Tagy: