Poslední rande 24 hodin před smrtí? Matthewa Perryho okouzlila záhadná brunetka

Matthew Perry byl jen den před smrtí na obědě se záhadnou brunetkou.

Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Den před svou smrtí byl představitel Chandlera Binga ze seriálu Přátelé spatřen na obědě se záhadnou brunetkou. Herec Matthew Perry byl podle svědků neznámou ženou během schůzky natolik okouzlen, že se pomalu nedotkl jídla ani pití.

Kolem smrti Matthewa Perryho, který se proslavil zejména v legendárním seriálu Přátelé, se objevují stále nové informace. Nyní vyplulo na povrch, že přibližně čtyřiadvacet hodin před svou smrtí byl na schůzce s neznámou ženou.

ČTĚTE TAKÉ: Chandlerova smrt nás zasáhla. Snad potká v nebi své české já, smutní dabéři Přátel

Podle dosud nepublikovaných fotografií mu u stolu v hotelu Bel-Air dělala společnost tajemná brunetka, napsal web TMZ.

Svědci, kteří byli tou dobou také v restauraci, uvedli, že představitel Chandlera Binga strávil na obědě se záhadnou ženou více než hodinu. Po celou dobu se měl skvěle bavit. Dokonce byl prý brunetkou a rozhovorem s ní natolik okouzlen, že se sotva dotkl objednaného pití a jídla.

Snímky byly pořízeny v pátek 27. října kolem 14:30 místního času. Následující odpoledne, tedy v sobotu 28. října, byl Perry nalezen bez známek života ve svém domově v Pacific Palisade v Los Angeles.

Přivolaní záchranáři ho našli utonulého ve vířivce kolem 16:00. Utonutí pravděpodobně předcházela zástava srdce, uvedl podle prvotních zpráv web TMZ. Přesný sled událostí není jasný, za mrtvého byl ale prohlášen na místě.

Perrymu bylo pouhých 54 let, smutná zpráva o jeho odchodu zasáhla celý svět. Nad jeho ztrátou truchlí fanoušci ze všech koutů zeměkoule. Upřímnou soustrast vyjádřila řada celebrit, včetně kolegů z oblíbeného seriálu, natáčeného mezi lety 1994 a 2004.

VIDEO: Speciální vysílání k připomínce Matthewa Perryho

Tagy: