Sinéad OʼConnorová připravovala děti na svou smrt: Před tísňovou linkou zavolejte účetnímu

Sinéad OConnorová připravovala děti na svoji smrt.

Zahraniční hvězdy reagují na úmrtí Sinéad O’Connorové

Irská zpěvačka Sinéad OʼConnorová dala svým dětem jasné pokyny, co dělat v případě, že by zemřela. Na svoji smrt děti připravovala, prozradila v minulosti magazínu People. Své potomky upozornila, že je důležité, aby nejprve zavolali účetnímu a teprve pak vytočili tísňovou linku.

Zesnulá Sinéad OʼConnorová nechtěla ponechat nic náhodě. Své děti připravovala na nejhorší už od malička. Zdůrazňovala jim důležitost ochrany jejího umění a financí, pokud umře.

ČTĚTE TAKÉ: Publicista o Sinéad OʼConnorové: Měla jeden hit, ostatní písně vyhořely. Matka ji tyranizovala

„Když jsou umělci mrtví, jsou mnohem cennější, než když jsou naživu. Tupac vydal po smrti mnohem víc alb než zaživa, takže to, co dělají nahrávací společnosti, je trochu hnusné,“ řekla Sinéad v rozhovoru pro magazín People v roce 2021.

„Proto jsem své děti už od útlého věku poučovala o tom, co dělat, kdyby jejich matka zemřela,“ pokračovala irská legenda, kterou proslavil hit Nothing Compares 2 U. „Jestli zítra zemřu, než zavoláte 911 (tísňová linka, pozn. red.), zavolejte nejdřív mému účetnímu a ujistěte se, že nahrávací společnosti nezačnou vydávat mé nahrávky, aniž by vám řekli, kde ty peníze jsou,“ říkávala svým dětem, jak prozradila v rozhovoru. Také upozornila, že zesnulému zpěváku Princovi by se jistě nelíbilo, že jeho písnička Let's Go Crazy z roku 1984 je nyní používána v reklamě na kreditní karty. „Je to píseň o uznání, lásce a přátelství, a ne o materiálních věcech. Musí se obracet v hrobě, když je taková klasika používána k propagaci kreditních karet,“ doplnila a poukázala na důležitost ochrany umění.

Muzikantka po sobě zanechala tři děti. O čtvrté dítě přišla začátkem ledna 2022. Její syn Shane spáchal sebevraždu oběšením. Od té doby měla hudebnice vážné psychické problémy. V posledním emotivním vzkazu se svěřila, že od té strašlivé tragédie žije jako nemrtvé noční stvoření.

Smutná zpráva o smrti šestapadesátileté Sinéad OʼConnorové zasáhla ve středu fanoušky po celém světě. Díky svému nejznámějšímu singlu byla považována za ikonu devadesátých let. Její největší hit byl například inspirací pro Miley Cyrus u videoklipu k singlu Wrecking Ball, napsal britský Daily Mail. Sinéad vystupovala několikrát i v České republice.

Tagy: