Příchod za bouřlivého potlesku. Wrightová fanoušky ve Varech odměnila českým pozdravem

Na počest herečky Robin Wrightové se v Karlových Varech promítal film Princezna Nevěsta.

V pátek si mohli návštěvníci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary užít snímek Princezna Nevěsta. Film z roku 1987 se promítal na počest herečky Robin Wrightové, která díky němu odstartovala svou kariéru. Právě hvězdná americká umělkyně přítomné potěšila ve Velkém sále hotelu Thermal – a to i pozdravem v češtině.

Herečka Robin Wrightová opustila Grandhotel Pupp kolem 13. hodiny odpoledne, kdy se přesunula do hotelu Thermal, kde ji čekal rozhovor s organizátory festivalu. Poté přešla do Velkého sálu, aby uvedla snímek Princezna Nevěsta. České publikum ji přijalo skutečně velmi vřele, ona jim to vrátila, když je pozdravila v češtině: „Ahoj.“

Film Princezna Nevěsta se v pátek v Karlových Varech promítal na hereččinu počest – jde o snímek, který odstartoval její kariéru. Wrightová si ho navíc sama vybrala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Čím větší hvězda, tím normálnější člověk. Bartoška prozradil detaily ze setkání s Crowem

Poté, co pronesla pár slov na jevišti Velkého sálu, opustila hotel zadním východem. Co se týká sobotního programu Robin Wrightové, měla by se konečně objevit na červeném koberci, a to před slavnostním zakončením celého karlovarského festivalu. Následně už z rukou Jiřího Bartošky převezme Cenu prezidenta festivalu.

Tagy: