Příčina smrti herečky Simony Postlerové odhalena. Její syn Damián prozradil výsledky pitvy

Příčinou smrti herečky a dabérky Simony Postlerové bylo náhlé selhání srdce. Její syn Damián to prozradil deníku Aha!. Byl to právě on, kdo našel matku bez známek života 5. května sedící za stolem v kuchyni.

„Maminka zemřela náhle na selhání srdce,“ uvedl Damián pro deník Aha! s odkazem na pitevní zprávu.

ČTĚTE TAKÉ: Na pódiu přepínám, říká Slováčková. Prozradila, co ji motivuje v boji se zákeřnou nemocí

Podle deníku se herečka dlouhodobě léčila s vysokým tlakem. V poslední době ji však trápily i další vážné zdravotní problémy. „Měla jsem docela těžký postcovidový syndrom, trvalo to asi měsíc a půl, a měla jsem i zápal plic, takže mi váha spadla,“ svěřila se v minulosti Postlerová.

Postlerová milovala svou práci, která pro ni zároveň byla koníčkem. Pracovně aktivní byla do poslední chvíle. Účinkovala v divadle, v dabingu, v rozhlase a měla před sebou natáčení v připravovaném seriálu TV Prima, na které se velmi těšila.

Herečka je pochována na Vinohradských hřbitovech v Praze. Rodina ji uložila k manželovi Zdeňku Hráškovi, který v roce 2016 podlehl boji s rakovinou, a k otci Alexandru Postlerovi. Ten zemřel v roce 1996 ve spánku na infarkt stejně jako jeho dcera.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Anně K. došla trpělivost. Po 27 letech se rozchází s kytaristou Varteckým, kvůli drogám

Tagy:
zdraví společnost herec celebrity hodnoty Praha Simona Postlerová TV Prima příčina smrti Vinohradský hřbitov Anna K umění, kultura, zábava a média nemoci a zdravotní potíže smrt a umírání společenská rubrika