Příčina smrti herce Perryho zůstává nejasná. Zdroj z vyšetřování sdělil detail ohledně drog

Matthew Perry byl hereckou hvězdou.

Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Podle dosavadních zpráv je tělo zesnulého herce Matthewa Perryho připraveno k vydání rodině. Ve svém prohlášení to sdělil úřad okresního soudního lékaře v Los Angeles. Oficiální závěr potvrzující příčinu úmrtí představitele Chandlera Binga z legendárního seriálu Přátelé bude pravděpodobně zveřejněn až za několik týdnů, napsal web Sky News. Podle magazínu TMZ přitom neměly návykové látky na hercově úmrtí podíl.

První výsledky pitvy Matthewa Perryho jsou neprůkazné, příčina smrti tedy zatím nebyla stanovena, uvedl web Sky News s odkazem na nedělní vyjádření úřadů.

Než bude učiněno definitivní rozhodnutí, musí se ještě uskutečnit další šetření, včetně toxikologické expertízy, napsal portál NBC News. Soudní lékař okresu Los Angeles podle webu vydal prohlášení, že tělo je připravené k předání rodině, aby Perryho mohli blízcí pohřbít či zpopelnit.

ČTĚTE TAKÉ: Chandlerova smrt nás zasáhla. Snad potká v nebi své české já, smutní dabéři Přátel

Co se ale herci skutečně stalo a proč zemřel, se veřejnost dozví nejspíš až za několik týdnů poté, co bude dokončeno vyšetřování. Zatím však podle zdroje magazínu TMZ nic nenasvědčuje tomu, že by byly ve hře nelegální návykové látky, kterým herec v minulosti holdoval. Jedna z osob zasvěcená do detailů vyšetřování však podle TMZ tvrdí, že v okolí místa úmrtí Perryho nebyla nalezena žádná nezákonná narkotika.

Matthew Perry se proslavil zejména díky roli Chandlera Binga v americkém seriálu Přátelé natáčeném mezi lety 1994 až 2004. Sitcom se dočkal celosvětové obliby, která přetrvává až dodnes.

Hvězda legendárního seriálu zemřela v sobotu utonutím ve vířivce ve svém domově v oblasti Pacific Palisades v Los Angeles, napsal podle prvotních zpráv magazín TMZ. Utonutí pravděpodobně předcházela zástava srdce. Přesný sled událostí není jasný, za mrtvého byl ale prohlášen na místě.

Podle zdroje z policejních složek se první hovor na tísňovou linku 911 uskutečnil v 16:07 místního času. Záchranné složky měl zalarmovat asistent Perryho.

Mluvčí losangeleského hasičského sboru Brian Humphrey uvedl, že první záchranáři vyjeli v sobotu večer do domu v Pacific Palisades na základě telefonátu na tísňovou linku 911, a to v reakci na nouzovou situaci s vodou.

Perrymu bylo pouhých 54 let, nad jeho ztrátou začali truchlit fanoušci ze všech koutů zeměkoule. Upřímnou soustrast vyjádřila také řada celebrit, včetně kolegů z oblíbeného seriálu.

SLEDUJTE TAKÉ: Speciální vysílání k připomínce Matthewa Perryho

Tagy: